A Trónok harca Magyar népmesék stílusba öltözött

Ugyan a Trónok harca már véget ért, de egyes rajongóknak még nem. Szert-Szabó Dorottya megalkotta a népszerű sorozatot Magyar Népmesék stílusban.

Május 19-én véget ért a 8 évados Trónok harca. Olyannyira a legizgalmasabb és legnépszerűbb sorozattá vált, hogy több mint 10 millióan nem akartak másnap dolgozni menni. A vége viszont nem volt éppen a rajongók kedvence. A sorozat alapjául szolgáló könyv írója, George R. R. Martin is megszólalt az ügyben, akkora volt a nyomás.

Az HBO már el is kezdte a Trónok harca előzményeinek forgatását

Még csak pár hét telt el, mióta a Trónok harca megosztó befejező része is lement az HBO-n. A George R. R. Martin popkulturális mérföldkőjének számító Trónok harca befejező, rengeteget kritizált évadja után sokan bíztak abban, hogy az HBO előzményt készít a sorozathoz, amely visszaállítja a sorozat eredeti fényét.


De persze nem érhet véget itt a kaland. Már be is jelentették, hogy készül a Trónok harca előzménysorozata. Sajtóértesülések szerint már meg is kezdték a pilot epizód forgatását is. Érdekesség, hogy a szintén a HBO sorozata, a Csernobil sorozat felveszi a versenyt a Trónok harcával.

65042614 2397166583859659 7568767445490466816 N
John Snow Alias Havas János / Fotó: Szert-Szabó Dorottya

És amíg várunk az előzményeket górcső alá vevő sorozatra, addig is Szert-Szabó Dorottya gondolt egyet, és megalkotott néhány TK-szereplőt Magyar népmesék stílusban. Nem ez az első, hogy rajongók megcsillogtatják kreativitásukat. A fenti kép Havas Jánost mutatja be (a sorozatban John Snowként látható). A teljes fotósorzatot megtekinthetitek a Facebook-oldalunkon vagy erre a linkre kattintva.

Log into Facebook | Facebook

Log into Facebook to start sharing and connecting with your friends, family, and people you know.

Korábban a Star Wars ihlette meg Márton Ádámot. Így született meg a Halálcsillagból a Kisgömböc. Nagy népszerűségnek örvendett a Facebook-oldalunkra feltöltött fotósorozat: több mint egy millióan tekintették meg.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból

ajandek a jovobol, uj kutyuk, uj technologia, hasznos kutyuk, hasznos technologia, hasznos targyak9

10 ajándék a jövőből, amit már most megvehetünk

A kiterjesztett valóság egyre elterjedtebb. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy úgy nyisd ki az ajtót, hogy a jelszót egy virtuális billentyűzeten gépeled be, amit csak te láthatsz. De használhatod szórakozáshoz is, például játszhatsz rajta olyan játékokat, mint a biliárd, és láthatod a golyók pályáját az asztalon.

titkok repulogeprol, titkok utaskiseroktol, repulogepes kisokos10

10 titok a repülőről, amit a légiutas-kísérők nem mondanak el

A légi marsallok inkognitóban repülnek, és szükség esetén megnyugtatják a zavart keltőket, vagy ártalmatlanná tesznek akár egy terroristát is. Az USA-ban, Franciaországban, Kanadában és sok más országban légi marsall szolgálat működik, erről még film is készült.

Nincs több cikk