Nézem Film A Trónok harca Magyar népmesék stílusba öltözött

A Trónok harca Magyar népmesék stílusba öltözött

Promóció

Ugyan a Trónok harca már véget ért, de egyes rajongóknak még nem. Szert-Szabó Dorottya megalkotta a népszerű sorozatot Magyar Népmesék stílusban.

Promóció
- Advertisement -

Május 19-én véget ért a 8 évados Trónok harca. Olyannyira a legizgalmasabb és legnépszerűbb sorozattá vált, hogy több mint 10 millióan nem akartak másnap dolgozni menni. A vége viszont nem volt éppen a rajongók kedvence. A sorozat alapjául szolgáló könyv írója, George R. R. Martin is megszólalt az ügyben, akkora volt a nyomás.

Az HBO már el is kezdte a Trónok harca előzményeinek forgatását

Még csak pár hét telt el, mióta a Trónok harca megosztó befejező része is lement az HBO-n. A George R. R. Martin popkulturális mérföldkőjének számító Trónok harca befejező, rengeteget kritizált évadja után sokan bíztak abban, hogy az HBO előzményt készít a sorozathoz, amely visszaállítja a sorozat eredeti fényét.


De persze nem érhet véget itt a kaland. Már be is jelentették, hogy készül a Trónok harca előzménysorozata. Sajtóértesülések szerint már meg is kezdték a pilot epizód forgatását is. Érdekesség, hogy a szintén a HBO sorozata, a Csernobil sorozat felveszi a versenyt a Trónok harcával.

John Snow alias Havas János / Fotó: Szert-Szabó Dorottya

És amíg várunk az előzményeket górcső alá vevő sorozatra, addig is Szert-Szabó Dorottya gondolt egyet, és megalkotott néhány TK-szereplőt Magyar népmesék stílusban. Nem ez az első, hogy rajongók megcsillogtatják kreativitásukat. A fenti kép Havas Jánost mutatja be (a sorozatban John Snowként látható). A teljes fotósorzatot megtekinthetitek a Facebook-oldalunkon vagy erre a linkre kattintva.

ContextUs

Így nézne ki a Star Wars, ha magyar népmese lenne! 😀 <3 "Mit lázadozik itt, kend?" Így is szeretnétek? :) / Forrás: Marton Ádám Márton #ContextUs

Korábban a Star Wars ihlette meg Márton Ádámot. Így született meg a Halálcsillagból a Kisgömböc. Nagy népszerűségnek örvendett a Facebook-oldalunkra feltöltött fotósorozat: több mint egy millióan tekintették meg.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3