Nézem Film A Trónok harca Magyar népmesék stílusba öltözött

A Trónok harca Magyar népmesék stílusba öltözött

Promóció

Ugyan a Trónok harca már véget ért, de egyes rajongóknak még nem. Szert-Szabó Dorottya megalkotta a népszerű sorozatot Magyar Népmesék stílusban.

Promóció

Május 19-én véget ért a 8 évados Trónok harca. Olyannyira a legizgalmasabb és legnépszerűbb sorozattá vált, hogy több mint 10 millióan nem akartak másnap dolgozni menni. A vége viszont nem volt éppen a rajongók kedvence. A sorozat alapjául szolgáló könyv írója, George R. R. Martin is megszólalt az ügyben, akkora volt a nyomás.

Az HBO már el is kezdte a Trónok harca előzményeinek forgatását

Még csak pár hét telt el, mióta a Trónok harca megosztó befejező része is lement az HBO-n. A George R. R. Martin popkulturális mérföldkőjének számító Trónok harca befejező, rengeteget kritizált évadja után sokan bíztak abban, hogy az HBO előzményt készít a sorozathoz, amely visszaállítja a sorozat eredeti fényét.


De persze nem érhet véget itt a kaland. Már be is jelentették, hogy készül a Trónok harca előzménysorozata. Sajtóértesülések szerint már meg is kezdték a pilot epizód forgatását is. Érdekesség, hogy a szintén a HBO sorozata, a Csernobil sorozat felveszi a versenyt a Trónok harcával.

John Snow alias Havas János / Fotó: Szert-Szabó Dorottya

És amíg várunk az előzményeket górcső alá vevő sorozatra, addig is Szert-Szabó Dorottya gondolt egyet, és megalkotott néhány TK-szereplőt Magyar népmesék stílusban. Nem ez az első, hogy rajongók megcsillogtatják kreativitásukat. A fenti kép Havas Jánost mutatja be (a sorozatban John Snowként látható). A teljes fotósorzatot megtekinthetitek a Facebook-oldalunkon vagy erre a linkre kattintva.

ContextUs

Így nézne ki a Star Wars, ha magyar népmese lenne! 😀 <3 "Mit lázadozik itt, kend?" Így is szeretnétek? :) / Forrás: Marton Ádám Márton #ContextUs

Korábban a Star Wars ihlette meg Márton Ádámot. Így született meg a Halálcsillagból a Kisgömböc. Nagy népszerűségnek örvendett a Facebook-oldalunkra feltöltött fotósorozat: több mint egy millióan tekintették meg.

Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A legszürreálisabb ötletek, hogyan védheted meg magad a koronavírus ellen

A kínai emberek saját kezükbe vették a sorsukat, maguknak gyártanak védőmaszkokat!

A pillanat, amikor az álmodozó turistát elgázolja a valóság

Nem véletlen, hogy egyes helyeken már turistaadót szednek.

Színésznők, akik nem szégyellik terhes alakjukat és döngő lépteiket

Bátran pózolnak fürdőruhában, domború hassal is és döngő léptekkel, ezek a büszke anyukák.
Promóció

a szerk. ajánlása

Tudtad? Kultúránként egészen mást jelent, amit a kezünkkel csinálunk

Ami egyik helyen a kedvesség jele, az máshol durvaságnak számít.

A nosztalgiavonat átrobogott a vásznakon – Ezek voltak 2019 legjobb külföldi filmjei a ContextUs szerint

Volt egyszer egy 2019-es év, amelyben korunk legnagyobb mesterei és feltörekvő tehetségei egyaránt megmutatták, hogyan is kell filmet készíteni.

Ezek minden idők legdrágábban elkelt festményei

Cikkünkben górcső alá vesszük a valaha legdrágábban elkelt tíz festményt, és arról is esik pár szó, miért kerülnek bizonyos festmények többe, mint mások.
Promóció

ez is érdekeltéged
<3