Nézem Film A Trónok harca spoiler „áldozatait” kompenzálná egy brit cég

A Trónok harca spoiler „áldozatait” kompenzálná egy brit cég

Promóció

Már csak egy rész maradt hátra a nagysikerű Trónok harca sorozatból, de valószínűleg, még sokáig fogjuk érezni az utóhatását. Főleg, hogy azok a rajongók, akiket hátrány ért a spoilerek miatt, még május 26-ig jelentkezhetnek kártérítésért. Tehát a sorozat lehet, hogy lezárul, csak nem az elvetemült rajongóknak.

Promóció
- Advertisement -

Szomorú vagy sem, az internet kegyetlen világában nehéz betartani, hogy valaki ne kotyogjon el egy-egy fontos részletet, legyen szó filmről, sorozatról vagy könyvről. Ha szerencsénk van, akkor a fórumok, a híroldalak és a közösségi felületek előre közlik, hogy „spoiler alert!”, azaz vigyázat, spoiler-veszély! Ebből legalább tudjuk, hogy nem szabad továbbolvasni, ha nem szeretnénk előre tudni a végkifejletet.

Csak óvatosan a spoilerekkel! / Fotó: Brandsynario

Nem mindenki tartja tiszteletben a fenti példát. Például a Trónok harca esetében vannak, akik nem bírnak felkelni hajnalok hajnalán, ezért másnap már belefuthatnak az aktuális epizód részleteibe. Egy brit biztosítási társaság (Endsleigh Insurance Services) 100 fontot (kb. 36.000 Ft) fizet azoknak a rajongóknak a „Spoiler Insurance Policy” szabályainak megfelelően, akik önhibájukon kívül, idő előtt megtudták a sorozat részleteit.

10 millióan nem akarnak dolgozni menni a Trónok harca utolsó része miatt

A Trónok harca a valaha létezett, egyik legnézettebb sorozat a világon. Több tízmillióan várják a következő epizódokat. Sőt, a hajnali órákat is ébren töltik, hogy a premier idején nézzék meg a következő részt. A Workforce Institute cég felmérést készített, és érdekes eredmények születtek.

A szabály csak a brit rajongókra érvényes, akiknek hajnali 2-ig fent kellene maradniuk, hogy spoiler nélkül megnézhessék a legújabb részt a sorozatból. Ez az első ilyen jellegű kezdeményezés, sőt, a cég kártérítésként még ingyenes hozzáférést is biztosít mind a 8 évadhoz az „áldozatoknak”. Jelenleg csak 10 db kifizetés áll rendelkezésre, és aki igényli, május 26-ig kell jelentkeznie a biztosítócégnél. A visszajelzések alapján a cég eldönti, a jövőben más sorozatokra is kiterjesztik-e a kompenzációt.

Promóció
ForrásDesigntaxi
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3