Bakiztak a színészek a Trónok harcában, és ez jól jött a Starbucksnak

A Trónok harca utolsó évada tartja lázban a világ egészen nagy részét. Ma már látható volt az HBO sikersorozatának negyedik része, és a szemfüles rajongók bakit fedeztek fel az egyik jelenetben.

A Trónok harca az utolsó évadát sugározza, ám talán a nagy hype-ban az egyik színész ott felejtette a starbuckson poharat az asztalon, írja a Verge.

A Starbucks kitiltotta a pornót, válaszul a YouPorn kitiltotta a Starbucksot

Az üzletlánc bejelentette, megoldást talált arra, hogy a felnőtt tartalmakat ne lehessen a bolt területén nézni. A döntés oka az volt, hogy szeretnék, ha a kávézók mindenki számára biztonságos környezetet jelentenének. Mint írja a 24.hu , először mindössze egy nőt lehetett látni, aki erotikus pózokban hergeli a kamerát.

A Starbucks egyelőre nem kommentálta a bakit.

Van róla videó is:

No Title

my favorite show in the entire world forgot a STARBUCKS COFFEE CUP ON THE TABLE WHILE FILMING pic.twitter.com/60z3pOCfg9

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból

ajandek a jovobol, uj kutyuk, uj technologia, hasznos kutyuk, hasznos technologia, hasznos targyak9

10 ajándék a jövőből, amit már most megvehetünk

A kiterjesztett valóság egyre elterjedtebb. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy úgy nyisd ki az ajtót, hogy a jelszót egy virtuális billentyűzeten gépeled be, amit csak te láthatsz. De használhatod szórakozáshoz is, például játszhatsz rajta olyan játékokat, mint a biliárd, és láthatod a golyók pályáját az asztalon.

titkok repulogeprol, titkok utaskiseroktol, repulogepes kisokos10

10 titok a repülőről, amit a légiutas-kísérők nem mondanak el

A légi marsallok inkognitóban repülnek, és szükség esetén megnyugtatják a zavart keltőket, vagy ártalmatlanná tesznek akár egy terroristát is. Az USA-ban, Franciaországban, Kanadában és sok más országban légi marsall szolgálat működik, erről még film is készült.

Nincs több cikk