A Trónok Harca utolsó évadának első hivatalos teasere is megérkezett

Apránként, de egyre közelebb jutunk a Trónok Harca utolsó évadának minden részletéhez. Most egy kedvcsináló videót tettek közzé.

Először szeptemberben adtunk hírt a Trónok Harca utolsó évadáról. A Jaime Lannistert megformáló Nikolaj Coster-Waldau a Huffington Postnak adott interjút, és bár sok mindent nem árulhatott el a Trónok harca utolsó évadáról, azt mondta, a befejezés nem fog csalódást okozni.

A színész annyit megerősített, hogy Jamie Észak felé lovagol majd, de ezután már csak húzta az idegeket:

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Hát, Észak felé tart. Nem hiszem, hogy biztosra vehetjük, hogy el is jut odáig, de ki tudja. Annyi biztos, hogy Észak felé megy. Lehet, hogy felfalja egy sárkány, sose lehet tudni. Vagy csak úgy megbotlik, az is megeshet. Vagy megtalálja élete szerelmét és akkor azt mondja, ennyi volt, nem kell ez többet.[/perfectpullquote]

Coster-Waldau azt is megjegyezte, mennyire elégedett volt a sorozat lezárásával és bízik benne, hogy a rajongók is hasonlóan éreznek majd.

4221396001 5479409000001 5479382449001 vs
Trónok Harca / Fotó: HBO

Majd novemberben azt ígérték, a valaha látott legnagyobb csatát tárják elénk. A nyolcadik évad nagyjelenetét nem kevesebb mint 55 éjszakán át forgatták, derült ki az egyik rendező asszisztens Instagram-posztjából. Ez idő alatt néhány rajongó drónkamerával próbált exkluzív felvételeket készíteni a forgatásról. A stáb azért, hogy elkerülje a nem kívánatos kiszivárogtatásokat úgy döntött, hogy “drónvadászokat” vet be a leskelődő szerkezetek ellen.

Időutazás lesz a Trónok harcában? Minden, amit tudunk az új évadról

Az HBO csapata évek óta a biztosra megy, hogy ne szivárogjanak ki részletek, de idén tényleg elmentek a végletekig. A színészek nem kaptak papíralapú szövegeket, a gyártás idejére megváltoztatták a projekt nevét és áljeleneteket is forgattak. Mialatt nézünk egy-egy filmet, észre sem vesszük, hogy az adott színészt ismerjük egy másik alkotásból.

Ezt követte november 15-e, amikor is elárulták, mikor jön az utolsó évad: április. A HBO közzé is tett egy ízelítőt:

Trónok harca – A befejező évad 2019 áprilisában az HBO GO-n

Próbáld ki ingyen az HBO GO-t hűségidő és kötöttségek nélkül és élvezd a legjobb sorozatokat és filmeket online. http://hbogo.hu Csatlakozz az HBO közösségéh…

És most megérkezett a Trónok Harca utolsó évadának első teasere:

Game of Thrones | Season 8 | Official Tease: Dragonstone (HBO)

Fire and ice. The final season of Game of Thrones begins this April. #GoTS8


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból