10 millióan nem akarnak dolgozni menni a Trónok harca utolsó része miatt

A Trónok harca utoló évadának utolsó része vasárnap ér véget. A Workforce Institute felmérést végzett, hogyan hatnak ez a rajongók életére.

A Trónok harca a valaha létezett, egyik legnézettebb sorozat a világon. Több tízmillióan várják a következő epizódokat. Sőt, a hajnali órákat is ébren töltik, hogy a premier idején nézzék meg a következő részt.

Trónok harca utolsó rész ned stark
A sorozat utolsó részét vasárnap este, 21 órakor vetítik az USA-ban / Fotó: HBO

A Workforce Institute cég felmérést készített, és érdekes eredmények születtek. A kutatás célja, hogy milyen hatása lesz a népszerű sorozat utolsó részének az Egyesült Államokban. A vizsgálatban résztvevő férfi lakosság egyharmada nézi meg vasárnap este a záróepizódot.

A becslések szerint több mint 27 millió ember másnapjára, valamint másnapi munkamoráljára lesz hatással a befejezés.

Sőt, kiderült a WI felméréséből, hogy 10,7 millióan nem mennek dolgozni a Trónok harca vége miatt. Mint írják közleményükben, szabadnapot vesznek ki vagy beteget jelentenek, akár otthoni munkát vállalnak.

A Trónok harca színészei legalább olyan elégedetlenek az utolsó évaddal, mint a rajongók

Ugyan a Trónok harca 8. évadának is megvoltak a maga pillanatai, az általános vélemény szerint a sorozat írói nem tudták megugrani a George R.R. Martin által meglehetősen magasra állított mércét. A befejező évad elsietett cselekménnyel, kimerítő csatajelenetekkel és kávéspoharakkal keserítette el a lelkes rajongókat.

Emellett úgy vélik, másnap, azaz hétfőn a produktivitás visszaesik azok körében, akik előző este a sorozatot nézték. A HBO az USA-ban vasárnap este, 21 órakor vetíti a záróepizódot.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból