Nézem Film A Trónok Harca utolsó része a valaha látott legnagyobb...

A Trónok Harca utolsó része a valaha látott legnagyobb csatát ígéri

Promóció

A GOT, azaz a Trónok Harca stábja új eszközöket vet be, hogy megvédje a sorozat titkait a premier előtti kiszivárogtatástól.

Promóció
- Advertisement -

A Trónok Harca sorozat fanjainak a következő évig várnia kell, hogy láthassák a befejező évadot, de egyes kíváncsi és türelmetlen rajongók igyekeznek minél több titkot feltárni a készülő epizódok kulisszatitkaiból.

Ezen nem is lehet csodálkozni, hiszen az HBO olyan csatajelenetet ígér a záró évadban, amely mellett a hatodik évad nagy durranásának számító Fattyak csatája is eltörpül majd. Pedig az alkotók már abban a jelenetben is feszegették a határokat és olyan látványos csatát varázsoltak a képernyőre, amely egy mozifilm fináléjaként is megállta volna a helyét.

Kit Harington/ Trónok Harca / HBO

Az elszánt rajongók mindent elkövetnek, hogy a legkisebb információmorzsákat is megszerezzék a forgatásról, így egy videofelvétel is kiszivárgott már. A HBO mindent megtesz, hogy semmilyen leleplező ‘spoiler’ ne kerüljön nyilvánosságra a sorozat záró darabjával kapcsolatban. Ennek érdekében még ál-forgatókönyveket, hamis befejezéseket és drón vadászokat is bevetnek.

A nyolcadik évad nagyjelenetét nem kevesebb mint 55 éjszakán át forgatták, derült ki az egyik rendező asszisztens Instagram-posztjából. Ez idő alatt néhány rajongó drónkamerával próbált exkluzív felvételeket készíteni a forgatásról. A stáb azért, hogy elkerülje a nem kívánatos kiszivárogtatásokat úgy döntött, hogy “drónvadászokat” vet be a leskelődő szerkezetek ellen.

Ha egy drón repül a díszlet felé, akkor egy szerkezet levadássza azt, ami nagyon király

– nyilatkozta a Sansa Starkot alakító Sophie Turner.

Sophie Turner/ Trónok Harca / HBO

Még semmilyen hivatalos információ nincsen arról, hogy pontosan mikor kerül adásba a sorozat befejező évadja. Csak találgatni lehet, hogy az előző évadokhoz hasonlóan tavasszal várható a premier. Addig pedig marad az előző epizódok újranézése.

Promóció
ForrásVice
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3