A Trónok Harca utolsó része a valaha látott legnagyobb csatát ígéri

A GOT, azaz a Trónok Harca stábja új eszközöket vet be, hogy megvédje a sorozat titkait a premier előtti kiszivárogtatástól.

A Trónok Harca sorozat fanjainak a következő évig várnia kell, hogy láthassák a befejező évadot, de egyes kíváncsi és türelmetlen rajongók igyekeznek minél több titkot feltárni a készülő epizódok kulisszatitkaiból.

Ezen nem is lehet csodálkozni, hiszen az HBO olyan csatajelenetet ígér a záró évadban, amely mellett a hatodik évad nagy durranásának számító Fattyak csatája is eltörpül majd. Pedig az alkotók már abban a jelenetben is feszegették a határokat és olyan látványos csatát varázsoltak a képernyőre, amely egy mozifilm fináléjaként is megállta volna a helyét.

got HBO
Kit Harington/ Trónok Harca / HBO

Az elszánt rajongók mindent elkövetnek, hogy a legkisebb információmorzsákat is megszerezzék a forgatásról, így egy videofelvétel is kiszivárgott már. A HBO mindent megtesz, hogy semmilyen leleplező ‘spoiler’ ne kerüljön nyilvánosságra a sorozat záró darabjával kapcsolatban. Ennek érdekében még ál-forgatókönyveket, hamis befejezéseket és drón vadászokat is bevetnek.

A nyolcadik évad nagyjelenetét nem kevesebb mint 55 éjszakán át forgatták, derült ki az egyik rendező asszisztens Instagram-posztjából. Ez idő alatt néhány rajongó drónkamerával próbált exkluzív felvételeket készíteni a forgatásról. A stáb azért, hogy elkerülje a nem kívánatos kiszivárogtatásokat úgy döntött, hogy “drónvadászokat” vet be a leskelődő szerkezetek ellen.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Ha egy drón repül a díszlet felé, akkor egy szerkezet levadássza azt, ami nagyon király[/perfectpullquote]

– nyilatkozta a Sansa Starkot alakító Sophie Turner.

sophie turner
Sophie Turner/ Trónok Harca / HBO

Még semmilyen hivatalos információ nincsen arról, hogy pontosan mikor kerül adásba a sorozat befejező évadja. Csak találgatni lehet, hogy az előző évadokhoz hasonlóan tavasszal várható a premier. Addig pedig marad az előző epizódok újranézése.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból