Követem Sztárok Troye Sivant valaki csúnyán átverte Greta Thunberg nevében

Troye Sivant valaki csúnyán átverte Greta Thunberg nevében

Promóció

Ha Greta Thunberg nevében kérik a közreműködésedet a Stars Save the Earth elnevezésű projekthez, ne dőlj be! Ezt bizonyítja Troye Sivan története is.

Leonardo DiCaprióval, cápák között

Promóció
- Advertisement -

Troye Sivan hihetetlen sztorit osztott meg rajongóival: valaki átverte őt Greta Thunbergre hivatkozva, írja a Dazed. Az énekes a Twitteren tette közzé, hogy valaki, aki Thunberg apjának adta ki magát, megkereste őt és a menedzserét, Dani Russint azzal, hogy szeretnének-e a svéd klímaaktivista Stars Save the Earth projektjében részt venni.

Troye Sivan / Fotó: Pierre-Ange Carlotti

Thunberg apja” ezután elküldte nekik a szóbajövő tevékenységek listáját, amelyen olyan lehetőségek szerepeltek, mint Leonardo DiCaprióval közösen cápák között úszni vagy Harry herceggel Afrikában állatokat menteni. Sivan elárulja azt is, hogyan reagált minderre.

Greta Thunberg kijelentette: az EU megfutamodott a klímaválság elől

A tinédzser aktivista az Európai Parlament bizottsága előtt tartott beszédében fejtette ki véleményét a javaslattal kapcsolatban március 4-én, írja a . Ha elfogadnák az éghajlat változási törvényt akkor 2050-re az Európai Unio szén-dioxid kibocsátása nullára csökkenhetne. A klímaaktivista, Greta Thunberg fiatal kora ellenére amellett, hogy beszédet mondhatott az ENSZ-ben, még a Time magazin év embere címével büszkélkedhet.

„Arra gondoltam, hogy úristen, ez a lány olyan magával ragadó, és most velem akar dolgozni, hát, ez őrület!” – mondja a videóban.

Russin átküldte az énekesnek Thunberg számát, aki írt is azonnal egy üzenetet a lánynak. „Helló, Greta! Troye Sivan vagyok. Gratulálok az eredményeidhez, én is rengeteg ihletet merítek belőled. Te vagy a legmenőbb! Ha bármiben tudok segíteni, csak szólj!” – szóé az sms szövege.

troye on Twitter

story time: I got catfished https://t.co/e4tf2wwSEA

Miután Thunberg nem jelentkezett, Russin felhívta Sivant azzal, hogy rossz előérzete van. A menedzser megmutatta svéd barátjának is a Thunberg apjával folytatott telefonbeszélgetését, akinek gyanús lett, hogy az illető nem beszélt jól angolul. Ezután a YouTube-on kerestek olyan felvételeket, amelyeken Thunberg apja beszél, és megállapították, hogy a hangja egyáltalán nem egyezik annak a hangjával, akivel telefonon beszéltek.

George R. R. Martin üzent a rajongóknak az önkéntes karanténból

Ez az a járvánnyal kapcsolatos hír, amelyet minden Trónok harca-rajongó hallani akart: George R. R. Martin arra használja az izolációt, hogy a regényfolyam régóta várt folytatását, a The Winds of Wintert megírja, olvashatjuk a The Guardian ban. A 71 éves szerző a honlapján tett közzé egy blogbejegyzést a rajongóknak.

„Azt hittem, meghalok a röhögéstől! Kész voltam! A legnagyobb átverés – akárki találta ki, zseni volt! Az egóm rögtön az egekben volt, amikor arra gondoltam, hogy Greta Thunberg haverkodni akar velem, biztos nagy rajongóm. És majd együtt jól megmentjük a bolygót, mekkora lesz! De aztán a valóság jól lealázott, majd meghaltam” – mesélte rajongóinak Sivan.

Ha viszont videóanimátor vagy grafikus vagy, dolgozhatsz Sivannek

A zenész úgy véli, hogy orosz hackerek tréfálták meg, akik állítólag Harry herceget és Bernie Sanderst is átverték már.

A Szólíts a neveden lemezének különkiadása barackszínben- és illatban jelenik meg

Akik látták a filmet, biztosan emlékeznek a híres barackos jelenetre. Elio ( Timothée Chalamet alakításában) magáévá tesz egy barackot, és Oliver (Armie Hammer), amikor erről tudomást szerez, megeszi azt. One of the most memorable and sensual scene from award winning coming of age drama. Taken from: Call Me By Your Name (2017).

Azon túl, hogy a koronavírus-fertőzésből nemrégiben felépült svéd aktivistáról mesél hihetetlen történeteket, Sivan megígérte, hogy hamarosan megoszt a rajongókkal némi kedvcsinálót új zenéiből. Egy felhívást is közzé tett.

Who u really tryna be when they see your face? Is it worth it trying to win in a losing game? Well, it’s all waiting for u, and boy i know you’re eager, but it just might destroy you 🤷🏻‍♂️ April 1, pre-save now 👩‍💻

369k Likes, 1,346 Comments – troye sivan (@troyesivan) on Instagram: “Who u really tryna be when they see your face? Is it worth it trying to win in a losing game? Well,…”

„Grafikusok, animátorok, jelentkezzetek! Szeretnék együttműködni veletek és a videóklipjeimre szánt keretet köztetek szétosztani. Nem könnyű most senkinek sem. Szerencsés vagyok, hogy nekem itt van a zene és a művészet, hogy érzelmileg és anyagilag át tudjam vészelni ezt az időszakot, és nagyon szeretném, ha mások is részesülhetnének belőle” – írta.

Promóció
ForrásDazed
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3