Senki nem szólt Trumpnak, hogy WC-papír ragadt a cipőjére

A Vice, amerikai kulturális és közéleti magazin meglehetősen kritikus Donald Trumppal szemben (és valószínűleg nem csak ők). Pénteki cikkükben egy “gyöngyszem” videóra bukkantak, amely meglehetősen kínos helyzetben ábrázolja a világ egyik urát. S nem voltak restek pikírt stílusban megörökíteni az elnöki incidenst.

A Vice cikkírója szerint az idáig is fájdalmasan világos volt, hogy lassan két éve a Fehér Ház egy komplett rakás s***. Ám “ez a tény szerdán új, szó szerinti jelentést kapott”, amikor Trump szolgálati repülőgépe fedélzetére tartott:

No Title

This video of President Trump with toilet paper on his shoe is 100% real. He was boarding Air Force One in Minneapolis earlier today. pic.twitter.com/wr0ZnXknCx

Nos, igen, csütörtökön Donald Trump Minnesotából hazafelé tartva, valószínűleg egy gyors, repülés előtti fürdőszobai vizitet követően szállt fel az Air Force One fedélzetére.

A repülőgép lépcsőjén felfelé haladva azonban egy, a cipőjére ragadt WC-papír darabot húzott maga után.

Az elnöki teamből vagy senki nem vette észre, vagy úgy döntöttek, hagyják, hogy Trump teátrális és nagyon elnöki mozdulatokat tegyen, miközben a szokásosnál is kevésbé elnökiesen festett.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból