Trump bemutatta a „gyönyörű” fal-dizájnját, ami felélesztette az internet kreativitását

Donald Trump Twitteren osztotta meg az új dizájntervet a Mexikói határra tervezett falhoz. Azt remélte, ezzel elnyeri az emberek tetszését, ehelyett csak széttrollkodták.

Az amerikai elnök szerint az acélból készült, hegyes építmény gyönyörű és hatásos egyben, írja a DesignTaxi. A Twitter-felhasználók másképp gondolták. Voltak, akik a szépséget, voltak, akik a hatásosságot vitatták.

Beperli Donald Trumpot és gyerekeit a New York-i főállamügyész

A Kim Jong-unnal való történelmi találkozás után Trump most egy történelmi perrel nézhet szembe. A csütörtökön benyújtott keresetben a New York-i főállamügyész azt állítja, az elnök és felnőtt korú gyermekei jogszerűtlenül jártak el politikai karrierjük előmozdítása érdekében. Barbara Underwood szerint továbbá a családtagok több mint egy évtizede megszegik New York állam törvényeit olyan jótékonysági tevékenységükkel, amely tele van ellentmondásokkal.

Egy tweet szerint néhány hatalmas parafa-tégla és egy létra elég a fal leküzdéséhez. Az is felmerült, hogy a fal alá könnyen alagutat lehetne fúrni, hacsak nem 15 méter mélyen vájják majd be a földbe.

No Title

No Description

Az internet népe kreatívan kezdte továbbgondolni az elnök terveit. Valaki színes ceruzákhoz vagy zsírkrétákhoz, valaki oszlopos diagramokhoz hasonlította. A tweetek között „Donald Trump, a karóba húzó” is megjelent, de Super Marioval is kiegészült a fal terve.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból