Követem Közélet Trump Trónok harca által inspirált poszterrel büszkélkedett a Fehér...

Trump Trónok harca által inspirált poszterrel büszkélkedett a Fehér Házi meetingen

Promóció

Donald Trump kormánygyűlést hívott össze a fal, a tőzsde és Észak-Korea kapcsán. A hangulat fokozásaként egy az asztalra helyezett, Trónok harca által inspirált poszter szolgált.

Promóció
- Advertisement -

Az amerikai elnök novemberben osztott meg a Twitteren egy képet magáról a sorozat híres mondatának átalakított verziójával. Aki azt gondolta, nem látjuk többé a „közelegnek a szankciók” felirattal ellátott mémet, tévedett. Immár nyomtatott verzióban lehetett gyönyörködni benne.

Donald Trump ironikus módon Trónok harcás mém-poszterével dobta fel a kormánygyűlés hangulatát. / Fotó: AP / Evan Vucci

A dolog attól igazán ironikus, hogy az elnök azt hangsúlyozza, a fal működni fog, miközben egy olyan sorozattal promótálja magát, ami egyértelműen az ellenkezőjét állítja. Az HBO-alkotás hosszú évadokon át foglalkozott a fal túloldalán rekedt emberekkel. Emellett a legutóbbi évadban a Fal meg is semmisült. Pedig az jóval magasabb volt, mint az elnök által tervezett dizájn.

Hírességek bírálják Trumpot a Twitteren, terjed a #TrumpMondjonLe hashtag

A #TrumpMondjonLe (#TrumpResign) hashtag trendivé vált az amerikai Twitteren, fél millió felhasználó használta a napokban. Emellett számtalan híresség is hangot adott véleményének az amerikai elnökről. Aki nem jártas a politikában, az is tudja, ki az a Donald Trump és mit művel. Ugyanis a csapból is az ő neve folyik, hála megdöbbentő és sokszor teljesen illogikus cselekvéseinek és mondatainak.


A DesignTaxi beszámolója szerint a twitterezők java értetlenül állt az ellentmondáshoz. Sokan hangsúlyozták a sorozatban tárgyaltak és az elnök fal-építésének összeférhetetlenségét. Mások pedig kiemelték, a sorozat Másainak biztosan nem kellett fizetnie a westerosi fal felhúzásáért.

Promóció
ForrásDesigntaxi
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3