Donald Trump ismét a Trónok harcával reagált a történésekre. A Mueller-jelentés sajtótájékoztatójáról a sorozat által inspirált mémmel emlékezett meg a Twitteren, írja a The Hollywood Reporter.

Április 18-án William Barr tartott sajtótájékoztatót a Mueller-jelentésről. A jelentés szerint a bizottság nem talált bizonyítékot arra, hogy az amerikai elnök összejátszott volna Oroszországgal a 2016-os választások idején.

Donald Trump Pornhubos mémet osztott meg saját apjáról

Donald Trump Junior az Instagram sztorijában osztott meg egy mémet, ami az Egyesült Államok Elnökét vegyíti a Pornhubbal. A képen a Pornhub oldalán a „Narancs ember megbassza az egész demokrata pártot” című „videó” helyén látható Trump képe. r/The_Donald: The_Donald is a never-ending rally dedicated to the 45th President of the United States, Donald J.

Donald Trump egy mémet osztott meg a Twitter-oldalán, amit a nagysikerű Trónok harca sorozat inspirált.

A képen maga az elnök látható a sorozat betűtípusát használó felirattal.

“Nincs összejátszás, nincs akadályozás, a gyűlölködőknek és szélsőbaloldali demokratáknak – Játék vége”, olvasható a mémen.

Donald J. Trump on Twitter

Donald J. Trump on Twitter

https://t.co/222atp7wuB

Ez nem az első alkalom, hogy az amerikai elnök a sorozatot használja az üzenetei kézbesítésére. Januárban egy kormánygyűlésen állt elő egy Trónok harca-poszterrel.

Trump Trónok harca által inspirált poszterrel büszkélkedett a Fehér Házi meetingen

Az amerikai elnök novemberben osztott meg a Twitteren egy képet magáról a sorozat híres mondatának átalakított verziójával. Aki azt gondolta, nem látjuk többé a „közelegnek a szankciók” felirattal ellátott mémet, tévedett. Immár nyomtatott verzióban lehetett gyönyörködni benne. A dolog attól igazán ironikus, hogy az elnök azt hangsúlyozza, a fal működni fog, miközben egy olyan sorozattal promótálja magát, ami egyértelműen az ellenkezőjét állítja.


Az év eleji esetre az HBO is reagált.

Nem voltunk tisztában ezzel az üzenetküldéssel, és jobban örülnénk, ha a védjegyünket nem értelmeznék félre politikai érdekekből.

Mióta az elnök elkezdte használni a sorozat képi világát, a szolgáltató nem tett jogi lépéseket az ügyben. Bár, ha ez mégis bekövetkezne, Donald Trump valószínűleg meg tudná védeni a posztjait, minden bizonnyal ez belefér az intellektuális vagyon megfelelő használatába.