Trump Trónok Harca-mémmel ünnepelte a Mueller-jelentés sajtótájékoztatóját

Donald Trump ismét a Trónok harcával reagált a történésekre. A Mueller-jelentés sajtótájékoztatójáról a sorozat által inspirált mémmel emlékezett meg a Twitteren, írja a The Hollywood Reporter.

Április 18-án William Barr tartott sajtótájékoztatót a Mueller-jelentésről. A jelentés szerint a bizottság nem talált bizonyítékot arra, hogy az amerikai elnök összejátszott volna Oroszországgal a 2016-os választások idején.

Donald Trump Pornhubos mémet osztott meg saját apjáról

Donald Trump Junior az Instagram sztorijában osztott meg egy mémet, ami az Egyesült Államok Elnökét vegyíti a Pornhubbal. A képen a Pornhub oldalán a „Narancs ember megbassza az egész demokrata pártot” című „videó” helyén látható Trump képe. r/The_Donald: The_Donald is a never-ending rally dedicated to the 45th President of the United States, Donald J.

Donald Trump egy mémet osztott meg a Twitter-oldalán, amit a nagysikerű Trónok harca sorozat inspirált.

A képen maga az elnök látható a sorozat betűtípusát használó felirattal.

“Nincs összejátszás, nincs akadályozás, a gyűlölködőknek és szélsőbaloldali demokratáknak – Játék vége”, olvasható a mémen.

No Title

pic.twitter.com/222atp7wuB

Ez nem az első alkalom, hogy az amerikai elnök a sorozatot használja az üzenetei kézbesítésére. Januárban egy kormánygyűlésen állt elő egy Trónok harca-poszterrel.

Trump Trónok harca által inspirált poszterrel büszkélkedett a Fehér Házi meetingen

Az amerikai elnök novemberben osztott meg a Twitteren egy képet magáról a sorozat híres mondatának átalakított verziójával. Aki azt gondolta, nem látjuk többé a „közelegnek a szankciók” felirattal ellátott mémet, tévedett. Immár nyomtatott verzióban lehetett gyönyörködni benne. A dolog attól igazán ironikus, hogy az elnök azt hangsúlyozza, a fal működni fog, miközben egy olyan sorozattal promótálja magát, ami egyértelműen az ellenkezőjét állítja.


Az év eleji esetre az HBO is reagált.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Nem voltunk tisztában ezzel az üzenetküldéssel, és jobban örülnénk, ha a védjegyünket nem értelmeznék félre politikai érdekekből.[/perfectpullquote]

Mióta az elnök elkezdte használni a sorozat képi világát, a szolgáltató nem tett jogi lépéseket az ügyben. Bár, ha ez mégis bekövetkezne, Donald Trump valószínűleg meg tudná védeni a posztjait, minden bizonnyal ez belefér az intellektuális vagyon megfelelő használatába.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból