Bejött a TV2 húzása, borsot tudott törni az RTL Klub orra alá

A TV2 meglépte azt, hogy a Bezár a bazár műsor ismétléseit új részekkel egészíti ki. Ez pedig azt eredményezte, hogy a csatorna tartani tudta a hétköznapokon elért szinteket, így borsot tudott törni az RTL Klub orra alá.

Bejött az a húzása a TV2 csatornának, hogy a Bezár a bazár műsor ismétléseit új részekkel toldották meg. Még korábban elfogytak a tavaszi szezonra forgatott epizódjai a TV2-nek, de így meg tudták oldani, hogy kitartson a vetélkedő. Az utolsó két hétben ugyanis az új évad részei közé időnként beiktattak ismétléseket, írja az Mfor. Ez pedig elég volt, hogy az RTL Klub nyárra időzített, napi rendszerességgel műsorra kerülő török sorozata, a Megtörve ne tudjon berobbani.

tv2 rtl klub
Újabb mérföldkő a TV2 és az RTL Klub versengésének színterén

Az új széria nehézkes kezdését mutatja, hogy a gyengébb számok miatt egyébként is alacsonyabb átlagos főműsoridős közönségarányát is csupán egyszer tudta megugrani, a másik négy napon ettől elmaradtak a műsor számai. Ezzel szemben Majkáék gameshowja minden nap felfele húzta a TV2 közönségarányát, sőt a teljes népességben ez a műsor lett a legnézettebb produkció.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból