Követem Média Annyira rosszul teljesítenek a TV2 műsorai, hogy megint variáltak

Annyira rosszul teljesítenek a TV2 műsorai, hogy megint variáltak

Promóció

A TV2 nemrég jelentette be az új műsorrendjét, de megint kénytelenek voltak variálni, hiszen nem tudják megverni nézettségben a nagy riválist, az RTL Klubot.

Promóció
- Advertisement -

Nemrég lépett érvénybe a TV2 új műsorrendje, de ismét műsorváltozást jelentettek be. Ennek oka, hogy sem az Ördög Nóra és Stohl András vezette Újratervezés, sem pedig a Majka által kitalált Nyomd a gombot, tesó! című gameshow nem hozza az elvárható nézettséget, ráadásul az új saját napi sorozat, a Mintaapák sem remekelt eddig.

Jelentős átszervezések lesznek a jövő héten a TV2 főműsoridős programjában, több műsor is új időpontban kezdődik a jövő héttől – vette észre a SorozatWiki.

A 46. heti, múlt heti nézettségi adatok alapján a TV2 premier epizódokkal ekkor bemutatkozó új műsorai a november 11-i új műsorrend életbe lépését követően kifejezetten rosszul teljesítettek.

46. heti televíziós nézettség / Forrás: Nielsen Közönségmérés

A TV2 Média Csoport új saját készítésű napi sorozata, a Mintaapák, valamint a Majka ötlete nyomán készülő Nyomd a gombot, tesó! című gameshow és az Ördög Nóra, valamint Stohl András által vezetett Újratervezés című átépítő-shownak sem sikerült nézettségben felülmúlnia az RTL Klubon futó műsorokat.

A TV2 ismét műsorváltozással támadja az X-Faktor 2019-es idényét

Idén, 2019-ben ismét folytatódik az RTL Klubon az utóbbi évek legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-ja, az X-Faktor. A tehetségkutató 9. évadában új női mentort köszönthetünk Dallos Bogi személyében, aki Gáspár Laci, ByeAlex és Puskás Peti társaságában alig várja, hogy az idei évad tehetségeit mentorálja.

A november 11-én bemutatott új műsorok azóta sem leltek erőre, ezért dönthetett úgy a TV2, hogy jövő héttől ismét új műsorrendet léptett életbe. A főműsoridőn belül szinte egyedüliként jól teljesítő Tények Plusz után 19 óra 25 perces kezdéskor marad ugyan az új napi sorozat, a Mintaapák, de a szériát követően az eddigi 22:05-ről az Újratervezés átkerül 20:35-re, így az Újratervezés a korábbi kezdéssel esélyt kap a jobb eredményre, míg a Majka-féle Nyomd a gombot, tesó! a rossz eredmények miatt 20:35-ről átkerül 21:35-re és körülbelül 23 óráig tart majd.

Ördög Nóra és Stohl András az Újratervezés műsorában / Fotó: TV2

Egy másik változást is meg kell szoknia a TV2 nézőinek a jövő héttől, ugyanis a mostani hétvégén a fináléval véget ér a Sztárban sztár című zenei tehetségkutató. Emiatt a jövő héttől vasárnap esténként már a Catch! – úgyis utolérlek! című új, fogócskázós sportvetélkedővel próbál felülkerekedni az RTL Klub nézettségén a TV2. Ez utóbbi műsornak egyébként szintén Ördög Nóra lesz a fő házigazdája.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3