Követem Média Annyira rosszul teljesítenek a TV2 műsorai, hogy megint variáltak

Annyira rosszul teljesítenek a TV2 műsorai, hogy megint variáltak

A TV2 nemrég jelentette be az új műsorrendjét, de megint kénytelenek voltak variálni, hiszen nem tudják megverni nézettségben a nagy riválist, az RTL Klubot.

- Advertisement -

Nemrég lépett érvénybe a TV2 új műsorrendje, de ismét műsorváltozást jelentettek be. Ennek oka, hogy sem az Ördög Nóra és Stohl András vezette Újratervezés, sem pedig a Majka által kitalált Nyomd a gombot, tesó! című gameshow nem hozza az elvárható nézettséget, ráadásul az új saját napi sorozat, a Mintaapák sem remekelt eddig.

Jelentős átszervezések lesznek a jövő héten a TV2 főműsoridős programjában, több műsor is új időpontban kezdődik a jövő héttől – vette észre a SorozatWiki.

A 46. heti, múlt heti nézettségi adatok alapján a TV2 premier epizódokkal ekkor bemutatkozó új műsorai a november 11-i új műsorrend életbe lépését követően kifejezetten rosszul teljesítettek.

46. heti televíziós nézettség / Forrás: Nielsen Közönségmérés

A TV2 Média Csoport új saját készítésű napi sorozata, a Mintaapák, valamint a Majka ötlete nyomán készülő Nyomd a gombot, tesó! című gameshow és az Ördög Nóra, valamint Stohl András által vezetett Újratervezés című átépítő-shownak sem sikerült nézettségben felülmúlnia az RTL Klubon futó műsorokat.

A TV2 ismét műsorváltozással támadja az X-Faktor 2019-es idényét

Idén, 2019-ben ismét folytatódik az RTL Klubon az utóbbi évek legsikeresebb és legnézettebb tehetségkutató show-ja, az X-Faktor. A tehetségkutató 9. évadában új női mentort köszönthetünk Dallos Bogi személyében, aki Gáspár Laci, ByeAlex és Puskás Peti társaságában alig várja, hogy az idei évad tehetségeit mentorálja.

A november 11-én bemutatott új műsorok azóta sem leltek erőre, ezért dönthetett úgy a TV2, hogy jövő héttől ismét új műsorrendet léptett életbe. A főműsoridőn belül szinte egyedüliként jól teljesítő Tények Plusz után 19 óra 25 perces kezdéskor marad ugyan az új napi sorozat, a Mintaapák, de a szériát követően az eddigi 22:05-ről az Újratervezés átkerül 20:35-re, így az Újratervezés a korábbi kezdéssel esélyt kap a jobb eredményre, míg a Majka-féle Nyomd a gombot, tesó! a rossz eredmények miatt 20:35-ről átkerül 21:35-re és körülbelül 23 óráig tart majd.

Ördög Nóra és Stohl András az Újratervezés műsorában / Fotó: TV2

Egy másik változást is meg kell szoknia a TV2 nézőinek a jövő héttől, ugyanis a mostani hétvégén a fináléval véget ér a Sztárban sztár című zenei tehetségkutató. Emiatt a jövő héttől vasárnap esténként már a Catch! – úgyis utolérlek! című új, fogócskázós sportvetélkedővel próbál felülkerekedni az RTL Klub nézettségén a TV2. Ez utóbbi műsornak egyébként szintén Ördög Nóra lesz a fő házigazdája.

Promóció

legnépszerűbbek

Ezek a legjobb Tarantino-filmek a Rotten Tomatoes szerint

A Rotten Tomatoes-on a közönség értékelései alapján így rangsorolták Tarantino filmjeit.

Bödőcs Tibor: „Hugyozzál Hölgyet hermelinnel a hóba, hülyegyerek!” – Így veti a képzőművészetbe magát Bödőcs

Bödőcs Tibor humoristának október elején jelent meg második könyve, a Meg se kínáltak. Korábban már elolvastuk, „megkritizáltuk”, most pedig kiszemezgettük belőle a képzőművészethez – kulturális magazin révén – kötődő legjobb idézeteket.

a szerk. ajánlása

Ilyen lenne, ha a kedvenc filmjeleneteinket a kedvenc Disney-karaktereinkkel vegyítenénk

A Disney-figurák jól mutatnak a hollywoodi filmek jeleneteiben is

Ezekre az előadásokra küldenék el a politikusokat a színészek

"Kásler Miklósnak szeretném ajánlani a 10 című előadásunkat, mert az a tízparancsolatról szól", mondja Sodró Eliza.

Ez a 100 legjobb könyv, amelyek átformálták a világot – A 10 legjobb ifjúsági regény

A BBC összeállította minden idők legnagyobb hatású angol nyelvű regényeinek 100-as listáját. Cikksorozatunk hetedik részében a tíz legjobb ifjúsági regényt mutatjuk be.

most pörög

Lovasi András a Fidesz mellé állt a győri választásban

„Szóval ha a Fidesz minden jelöltje olyan lenne, mint Dézsi Csaba András, akkor én Fidesz-szavazó lennék” – mondta Lovasi András.

Meghalt Kobe Bryant

Halálának oka sajtóértesülések szerint helikopterbaleset.

Így ver át Hollywood! Megmutatjuk, valójában mit látnál egy forgatáson!

Különböző filmek példáin mutatjuk meg, hogyan forgatnak egy-egy filmjelenetet a valóságban.

Gyereksztárok, akik a szemünk előtt nőttek fel

Palvin Barbara barátját Adam Sandler is nevelte a filmvásznon.

Kate Moss hasonmása vonult a Vetements divatbemutató kifutóján

Rajta kívül még számos sztár alteregója is felvonult.

ez is érdekeltéged
<3