Változik a TV2 és a SuperTV2 műsorrendje – népszerű sorozatokat is érint

A TV2 Média Csoport két tévécsatornájánál is műsorrendi változásokat léptet életbe a médiavállalat a jövő héten, írja a Média1.

Jóban rosszban című magyar sorozat nézőinek lehet fontos információ, hogy mint arról a Műsorvízió beszámolt, július 22-től idén is a nyári vetítési rendre áll át. Így az eddig megszokotthoz képest holnaptól rövidebb részek lesznek adásban. Július 22-től már nem délben, hanem később, 12:45-kor kezdődik a szappanopera új epizódja, előtte pedig az előző napi ismétlése lesz látható.

jóban rosszban sorozat
Jóban rosszban sorozat szereplői ünnepelnek / Fotó: TV2

Ugyanez lesz a menetrend a főműsoridőben is: 20:10-től az előző esti epizódot sugározzák, az „új” rész pedig 20:50-kor indul majd.

A többi változás a TV2 főcsatornát érinti. Itt a délutánonként látható török sorozat, a Madárka július 26-tól minden hétköznap 15:40-kor lesz képernyőn a TV2-n, méghozzá dupla részekkel.

A sorozat eddig 16:45-kor kezdődött, de a Műsorvízió szerint szerint nem éppen jó nézettségi eredménnyel futott, ez is lehet a változás mögött, ami a jövő héten pénteken lép életbe.

Majka és Till Attila meztelen játékosa miatt megbüntették a TV2-t

Az NMHH pénteki közleménye szerint a Médiatanács 2,8 millió forint bírságot szabott ki a TV2 szolgáltatójára. Az egyik reggeli Mokkában az előző esti Bezár a bazár! című vetélkedőből adott le egy jelenetet, de nem megfelelő időben, 12-es karikával. Majka és Till Attila műsorában az egyik versenyző meztelenül oldott meg egy feladatot.

Mivel dupla részek lesznek képernyőn a Madárkából, ez kihat a TV2 több délutáni kínálatára is. Bár a Piszkos pénz, tiszta szerelem ezután is 12:30-kor kezdődik majd, de az utána adásba kerülő Walker, a Texas-i kopó című akciókrimiből 13:35-kor a korábbi napi kettő helyett mindig csak egy rész lesz látható.

További változás, hogy 14:40-kor kezdődik majd a Szerelmem, Ramón, hogy a telenovella helyén, 15:40-től elkezdődhessen a már említett Madárka.

Véglegesen megtörtént a hatalomátvétel, Mészáros Lőrinc bizalmasához kerülhet a TV2-t birtokló MBC

A G7 gazdasági portál információi szerint Tima János kinevezésével egy időben lemondott tisztségéről az igazgatóság két, a néhai Andy Vajna embereként számon tartott tagja, Tremmel Zoltán és Kovács Andrea. Andy Vajna 1944-ben született Budapesten. 1956-ban 12 évesen egyedül menekült el Magyarországról. A Vöröskereszt segítségével Kanadába emigrált, a család végül Los Angelesben talált ismét egymásra.

A Madárka kapcsán érdemes hozzátenni, hogy a dupla részek miatt a Burak Özcivit és Fahriye Evcen főszereplésével futó török sorozat hamarabb ki fog futni, ami egyúttal azt is jelenti, hogy az Anya című török sorozat premierjére valószínűleg már hamarabb is sor kerül a nyár folyamán.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból