A twentees harmadik nagylemezéhez készült első videó a Klipszemlén premierezett. Milyen nehéz megtalálni magunkat az Instagram-szűrőkkel teli világban? – kérdez rá a Legyen képlet című dal. A zenekar ősszel a Zaporozseccel turnézik, október 17-én, az ELLÁTÓházban lesz az első közös koncert. 

Őszi fényekben úszó nyári képek jelennek meg az indierock/poprock formáció legújabban videójában. A twentees zenekar Legyen képlet klipje egy love story eszközeivel mesél a folytonos útkeresésről. Az alapjául szolgáló dal Balázs Konrád énekes-gitáros szerint leginkább a sikereink alulértékeléséről szól.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Arról az állapotról, amikor vágysz valamire, legyen az munkahelyi, párkapcsolati vagy materiális cucc, megszerzed, aztán meg is unod/bele is kényelmesedsz. Aztán jön megint valami hasonló keresés, a folyamat pörög újra, és egy ponton mindig újraindul, sosem ér véget. A klipben nekem az tetszik leginkább, hogy megmutatja, milyen nehéz is megtalálni magad az Instagram-szűrőkkel teli világban[/perfectpullquote]

– mondta a ContextUsnak Balázs Konrád.

Twentees Zenekar Új Album Balkon
Twentees Zenekar / Fotó: Lénárt Gábor

A kisfilmet Matos Gergő rendezte, a főszereplő Fehér András volt, akit már láthattunk a twentees korábbi, 2016-ban a Klipszemle döntőjéig jutó videójában is, egy nála évtizedekkel idősebb hölgy oldalán.

Minden, ami a hírekben megy és 21. századi fiatalok mindennapi problémái egy nagylemezbe sűrítve – Megjelent a twentees új nagylemeze

Egy ember életében a legnagyobb változások általában a 20-as éveiben történnek: leválik a családi házról és elkezdi önálló életét, a saját fizetését beosztani, szerelmes lesz (akár többször is) és próbálja megtalálni a célját az életben, kialakítani világnézetét. Körülbelül ezek a gondolatok foglalkoztatják a twentees tagjait is, az így született dalok pedig most a Balkonon kaptak helyet.

Fehér mellett a Legyen képlet klipjében feltűnik a FOMO-ban is játszó László Panna, valamint Szilágyi Anna és Stekovics Kata is.

twentees – Legyen képlet | VIDEOKLIP

Legyen képlet – a twentees harmadik, Balkon c. nagylemezéről. Hallgasd meg a téma további kifejtéseit YouTube-on: https://youtu.be/mAtiNZPwwLI?t=189 vagy Spo…

A Legyen képlet a twentees harmadik, Balkon albumának nyitódala. A Klippremier után a zenekar új basszusgitárosával, Nagy Zoltánnal indul koncertezni a Zaporozsec vendégeként. Október 17-én Budapesten, az ELLÁTÓházban lépnek fel, 25-én Hajdúszoboszlón, 26-án Szolnokon, november 22-én pedig Sopronban játszanak.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Nincs több cikk