Hallgatom Ilyen nehéz lenne megtalálni magunkat az Instagram-szűrők nélküli világban?...

Ilyen nehéz lenne megtalálni magunkat az Instagram-szűrők nélküli világban? – Debütált a twentees új klipje

Promóció

A twentees harmadik nagylemezéhez készült első videó a Klipszemlén premierezett. Milyen nehéz megtalálni magunkat az Instagram-szűrőkkel teli világban? – kérdez rá a Legyen képlet című dal. A zenekar ősszel a Zaporozseccel turnézik, október 17-én, az ELLÁTÓházban lesz az első közös koncert. 

Promóció
- Advertisement -

Őszi fényekben úszó nyári képek jelennek meg az indierock/poprock formáció legújabban videójában. A twentees zenekar Legyen képlet klipje egy love story eszközeivel mesél a folytonos útkeresésről. Az alapjául szolgáló dal Balázs Konrád énekes-gitáros szerint leginkább a sikereink alulértékeléséről szól.

Arról az állapotról, amikor vágysz valamire, legyen az munkahelyi, párkapcsolati vagy materiális cucc, megszerzed, aztán meg is unod/bele is kényelmesedsz. Aztán jön megint valami hasonló keresés, a folyamat pörög újra, és egy ponton mindig újraindul, sosem ér véget. A klipben nekem az tetszik leginkább, hogy megmutatja, milyen nehéz is megtalálni magad az Instagram-szűrőkkel teli világban

– mondta a ContextUsnak Balázs Konrád.

Twentees zenekar / Fotó: Lénárt Gábor

A kisfilmet Matos Gergő rendezte, a főszereplő Fehér András volt, akit már láthattunk a twentees korábbi, 2016-ban a Klipszemle döntőjéig jutó videójában is, egy nála évtizedekkel idősebb hölgy oldalán.

Minden, ami a hírekben megy és 21. századi fiatalok mindennapi problémái egy nagylemezbe sűrítve – Megjelent a twentees új nagylemeze

Egy ember életében a legnagyobb változások általában a 20-as éveiben történnek: leválik a családi házról és elkezdi önálló életét, a saját fizetését beosztani, szerelmes lesz (akár többször is) és próbálja megtalálni a célját az életben, kialakítani világnézetét. Körülbelül ezek a gondolatok foglalkoztatják a twentees tagjait is, az így született dalok pedig most a Balkonon kaptak helyet.

Fehér mellett a Legyen képlet klipjében feltűnik a FOMO-ban is játszó László Panna, valamint Szilágyi Anna és Stekovics Kata is.

twentees – Legyen képlet | VIDEOKLIP

Legyen képlet – a twentees harmadik, Balkon c. nagylemezéről. Hallgasd meg a téma további kifejtéseit YouTube-on: https://youtu.be/mAtiNZPwwLI?t=189 vagy Spotin: https://spoti.fi/2B17ewG Köszönjük a klipet készítő csapatnak, hogy úgy végeztek szuper munkát, hogy a zenekar meg sem jelent a forgatáson!

A Legyen képlet a twentees harmadik, Balkon albumának nyitódala. A Klippremier után a zenekar új basszusgitárosával, Nagy Zoltánnal indul koncertezni a Zaporozsec vendégeként. Október 17-én Budapesten, az ELLÁTÓházban lépnek fel, 25-én Hajdúszoboszlón, 26-án Szolnokon, november 22-én pedig Sopronban játszanak.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3