Gigi Hadidnak kislánya lesz – hurrá! Tyler Cameron rajongói viszont azt hiszik, hogy ő az apa, mivel tavaly még együtt jártak.

Nem mindenki követi naprakészen Gigi Hadid szerelmi életét

Ha valaki internet közelében volt az elmúlt 24 órában, akkor bizonyára nem kerülte el a hír, miszerint Gigi Hadid és Zayn Malik első gyermeküket várják. És már azt is tudjuk, hogy kislány lesz, lelkendezik a Cosmopolitan. Az apa személye viszont valamiért nem tisztázott az emberek fejében, és sokan úgy vélik, hogy Tyler Cameron, azaz Hadid 2019-es nyári flörtje az apa. De az már a múlt!

Tyler Gigi Hadid Gyereke 2
Tyler Cameron / Fotó: Tyler Cameron Instragram

Cameron nemrég Instagram sztoriban osztotta meg az edzését. A végén pedig átváltott élőzésre és elcsevegett egy kicsit a követőivel. Az egyik néző a következőket írta: „Gratulálok az apasághoz. Gigi terhes.”

Gigi Hadid, aki alig mutatott valamit magából, mégis visszavonulót fújt a Tommy Hilfiger

Gigi Hadid, aki alig mutatott valamit magából, mégis visszavonulót fújt a Tommy Hilfiger A legismertebb modell az Instagramon Ha már készítettünk egy hasonló, pikáns fotó-összeállítást a fiatalabb Hadidról, akkor illő volt az idősebbikről is. Noha Bella Hadidot háromszor választották az év modelljének, Giginek sincs oka szégyenkezni, hiszen őt is kétszer.

Cameron így reagált a felettébb zavarba ejtő kommentre: „Ez nem igaz! Szörnyűek vagytok!”

Az Us Weekly informátora szerint Cameron nem letagadja, hiszen nem is fordult meg a fejében, hogy tagadnia kéne az apaságot. Úgy értette, hogy „Hát ez nem igaz, hogy ilyesmit állítotok…” Egyértelmű, hogy nem lehet ő az apa.

A mindent eldöntő matek

Amikor a TMZ lehozta a hírt, azt írták, hogy Hadid 20 hetes, vagyis öt hónapos terhes. Tehát, ha visszaszámolunk öt hónapot, az 2019 december, amikor Malik és Hadid újra elkezdtek járni a pletykák szerint. Hadid és Cameron 2019 októberében szakított, így egészen biztosan nem lehet ő az apa. Az Entertainment Tonight informátora szerint is Hadid és Malik tavaly év vége óta vannak együtt, így tehát kijön a matek.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Gigi csak a családjának és a barátainak árulta el nemrég a hírt, hiszen még nagyon az elején volt. Amikor Gigi és Zayn újra összejöttek tavaly év végén, olyan volt, mintha sosem váltak volna szét, és azonnal tudták, hogy a másik az igazi. A pár és a családjaik nagyon boldogok[/perfectpullquote]

– árulta el a névtelen forrás, amikor megjelent a terhesség híre.

ZAYN – PILLOWTALK (Official Music Video)

ZAYN’s debut album ‘Mind Of Mine’ out now. Get it on Apple Music: http://smarturl.it/MindOfMine?IQid=yt Target Deluxe with 2 Bonus Tracks: http://smarturl.it…

Ezzel elég hamar kipukkadt ez a Tyler az apa-lufi, nem igaz?

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet