Jóváhagyták az UFO együttes frontemberének, Varga Zsoltnak a börtönbüntetését, mert prostituáltakat futtatott

11 évvel azután, hogy először gyanúba került, ítélet született az UFO popegyüttes alapítója, Varga Zsolt (művésznevén Dr. Love) büntetőperében. Üzletszerű kerítés, kitartottság bűntette és három rendbeli, nagyobb kárt okozó csalásban mondta ki bűnösnek a bíróság.

Járulékot fizetek az UFO frontemberének, Varga Zsoltnak

2020. november 13-án hirdetett elsőfokú ítéletet a Fővárosi Törvényszék abban a bűnügyben, amelynek során az egykori UFO együttes frontembere, Varga Zsolt és két társa 2010-2011-ben hirdetések és személyes kapcsolatok útján egy svájci bordélyba fiatal magyar nőket közvetítettek és utaztattak ki – írja a Blikk.

A bordély vezetője „jutalékot” fizetett, a volt énekes a nőktől a menedzselésükért „havidíjat” kért és kapott azok prostitúciós tevékenységéből származó jövedelméből.

2,7 millió forintt koboznak el tőle

A volt popzenészt elsőfokon több rendbeli kerítés, csalás, valamint kitartottság bűntett miatt 2 év börtönre, 3 millió forint pénzbüntetésre és 2 év közügyektől eltiltásra ítélte.
A Fővárosi Ítélőtábla a napokban hozott jogerős ítéletével az ítéletet helyben hagyta, és – az ügyészi fellebbezésnek részben helyt adva – vele szemben mintegy 2,7 millió forint, a bűncselekmény során szerzett összegre vagyonelkobzást is elrendelt.
Kapcsolódó cikk
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email

Vargának már nem kell börtönbe vonulnia, mert előzetesben már leülte a kiszabott tételt.

Az UFO 1996-ban alakul, legismertebb slágereik a Szerelemdoktor, a Tarzan, az Akarok egy férfit, a Karibi party, a Napolaj és a Nyár van című dalok.

Kapcsolódó cikk
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból

ajandek a jovobol, uj kutyuk, uj technologia, hasznos kutyuk, hasznos technologia, hasznos targyak9

10 ajándék a jövőből, amit már most megvehetünk

A kiterjesztett valóság egyre elterjedtebb. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy úgy nyisd ki az ajtót, hogy a jelszót egy virtuális billentyűzeten gépeled be, amit csak te láthatsz. De használhatod szórakozáshoz is, például játszhatsz rajta olyan játékokat, mint a biliárd, és láthatod a golyók pályáját az asztalon.

titkok repulogeprol, titkok utaskiseroktol, repulogepes kisokos10

10 titok a repülőről, amit a légiutas-kísérők nem mondanak el

A légi marsallok inkognitóban repülnek, és szükség esetén megnyugtatják a zavart keltőket, vagy ártalmatlanná tesznek akár egy terroristát is. Az USA-ban, Franciaországban, Kanadában és sok más országban légi marsall szolgálat működik, erről még film is készült.

Nincs több cikk