Orosz légitársaság pilótái egy ufót vettek észre a fejük felett, miközben Vlagyimir Putyin az atomfegyverekkel fenyegetőzött.

A rejtélyes hajó “színt és magasságot váltott” Volgográd városa feletti égbolton, ahol az orosz elnök elmondta legutóbbi dermesztő beszédét, írja a DailyStar.

Az Aviatorschina a Telegram közösségi hálózaton közzétett jelentése szerint az azonosítatlan repülő tárgyat négy különálló utasszállító repülőgép személyzete jelentette a légiközlekedési hatóságoknak.

Vlagyimir Putyin múlt csütörtökön repült a városba, hogy részt vegyen a második világháborús sztálingrádi csata 80. évfordulójához kapcsolódó ünnepségeken. Utalt arra, hogy az ukrán konfliktus nukleárissá válhat, miután a Nyugat harckocsikkal látja el a megszállt nemzetet. Az S7 legénysége szerint az észlelés brit idő szerint csütörtökön 16:08-kor történt. Ez körülbelül három órával Putyin érkezése után történt.

A furcsa megfigyeléseket a Siberia Airlines Isztambulból Moszkvába tartó S73750-es és Szocsiból az orosz fővárosba tartó S72046-os járatai jelentették. Ugyanezen az útvonalon az Aeroflot SU1125-ös járata is látta a járművet a Rossiya géppel együtt, amely Mineralnye Vodyból Szentpétervárra tartott. Az orosz hatóságok nem kommentálták az UFO-jelentéseket.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet