Amikor az angol királynő a beszédére készül, általában szép számmal magára ölti a királyi ékszereket: ékkövek, szőrös díszruha és természetesen a korona.

Azonban idén II. Elizabeth élesen eltért a megszokottaktól, és ezáltal bátran mondhatjuk, hogy mindenki ráncolta a szemöldökét. 

De ha jobban megnézed, nem is annyira az öltözet stílusa az igazán meglepő és beszédes. Mint láthatod az alábbi fotókon, amelyeket egy bizonyos WelshArtist töltött fel nemrégiben, a kék kelme és a sárga virágok a kalapján árulkodik mögöttes célzásról: feltűnő a hasonlóság az EU zászlajának színei között.

Tovább árnyalja a fenti megállapítást, hogy a beszéde erőteljesen a Brexitre fókuszált. Joggal merül fel a kérdés: így próbált üzenni az EU-ból való kilépés kapcsán, és finoman trollkodott Theresa May brit miniszterelnökkel?

[vc_column][td_block_ad_box spot_id=”custom_ad_3″ spot_title=”Hirdetés” tdc_css=””][/vc_column]

De az is lehet, hogy csak eldöntötte, 2017-ban ezeket a színeket viseli, mert ő Anglia királynője, és ő megteheti és kikérheti magának mindezt. Senki sem tudja biztosan. Neked mi a véleményed?

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet