Úgy rúgta ki Vitray Tamást a DIGI Sport, hogy nem is szóltak neki

A Bors hozta le, hogy egy Forbes Flow nevű rendezvényen Vitray Tamás elég keserű hangon mesélte el, hogy tudta meg, hogy a DIGI Sport nem tart igényt a munkájára a jövőben.

A 85 éves, legendás tévést kilenc éve a DIGI kereste meg, és bízta rá az Amiről nem beszéltünk című, hetente jelentkező műsort.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Nem én jelentkeztem oda, azt sem tudtam, hogy van ilyen képződmény, hogy DIGI Sport. Jól fizettek, ám ez kilenc éve volt. Az elmúlt két évben lassacskán elkezdték nyirbálni a honoráriumot, de még mindig jó volt, nyugdíj mellé ez nem árt. Az tűnt fel nekem, hogy a cég vezetője nem keres, nem szól egy szót sem.[/perfectpullquote]

Aztán június 30-án az egyik operatőr mondta neki, hogy na, egy ideig nem találkoznak, mert szabira megy a műsor, de erről Vitrayt, aki ugye a műsorvezető, SZÓVAL NEM ÁRT, HA TUDJA, nem tájékoztatták.

21137936 b5a2c2d941abae4dc7d17b866b495c96 wm
Vitray Tamás / Fotó: Kapir Tímea

Szeptemberben kirúgták a műsor szerkesztőjét, így Vitray már nagyjából sejtette, hogy ennek a műsorának lőttek.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Eltelt a két hónap, szeptember vége felé kértem az asszisztenst, kérdezzen rá a vezetőségnél, hogy kell-e menni. Pillanatnyilag az a helyzet, hogy egyetlen szót sem szólt hozzám senki[/perfectpullquote]

– mondta a Borsnak Vitray Tamás.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból