Michelle Yeo szintén ellátogat a Pandora bolygóra, James Cameron nagyszabású Avatar-sorozatában.

Hirdetés

A színésznő egy Dr. Karina Mogue nevű tudóst fog alakítani az Avatar készülő folytatásában.

Karrierje során Michelle mindig különleges és emlékezetes karaktereket alakított. Nagyon várom, hogy dolgozhassam vele az Avatar folytatásban, hogy itt is nagyot alakítson.

– nyilatkozta James Cameron, a film rendezője.

Michelle Yeo karrierje az Ang Lee rendezte Tigris és Sárkány című Oscar-díjas harcművészeti filmmel robbant be 2000-ben.

Kikerültek a netre az új Terminátor, a Sötét végzet forgatási fotói

A Paramount Pictures újabb lendületet ad a Terminator-franchise számára, hogy újra meghódítsa a mozivásznakat, főleg miután az Alan Taylor-féle Terminátor: Genezis (2015) langyos fogadtatásban részesült. Az új rész produceri székébe visszatér James Cameron és David Ellison is. A forgatókönyvet pedig a bolckbuster-veterán David S.

A színésznőt a Kőgazdag ázsiaiak című romantikus komédiába láthattuk legutóbb. De alakított már csinos Bond-lányt is a Holnap markában című James Bond-filmben és szerepelt Danny Boyle Napfény című remekében is.

Michelle Yeo az Avatarban egy tudósnőt fog alakítnai / Fotó: Variety

Cameron Avatar című filmje 2009-ben került bemutatásra és minden idők legtöbb bevételt hozó filmalkotásává vált. Világszerte 2,7 milliárd dollárt keresett a film.

Az Avatar minden idők legnagyobb bevételt hozó filmje volt / Fotó: Fox

Az új Avatar-sorozat első epizódja 2020 decemberében kerül mozikba Sam Worthington és Zoe Sadana főszereplésével. A megafranchise most már a Disney égisze alatt fut, miután a cég felvásárolta a 21st Century Fox filmgyártó vállalatot, írja a The Hollywood Reporter.

Hirdetés