Michelle Yeo is csatlakozott az Avatar-sorozat szereplőgárdájához

Michelle Yeo szintén ellátogat a Pandora bolygóra, James Cameron nagyszabású Avatar-sorozatában.

A színésznő egy Dr. Karina Mogue nevű tudóst fog alakítani az Avatar készülő folytatásában.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Karrierje során Michelle mindig különleges és emlékezetes karaktereket alakított. Nagyon várom, hogy dolgozhassam vele az Avatar folytatásban, hogy itt is nagyot alakítson.[/perfectpullquote]

– nyilatkozta James Cameron, a film rendezője.

Michelle Yeo karrierje az Ang Lee rendezte Tigris és Sárkány című Oscar-díjas harcművészeti filmmel robbant be 2000-ben.

Kikerültek a netre az új Terminátor, a Sötét végzet forgatási fotói

A Paramount Pictures újabb lendületet ad a Terminator-franchise számára, hogy újra meghódítsa a mozivásznakat, főleg miután az Alan Taylor-féle Terminátor: Genezis (2015) langyos fogadtatásban részesült. Az új rész produceri székébe visszatér James Cameron és David Ellison is. A forgatókönyvet pedig a bolckbuster-veterán David S.

A színésznőt a Kőgazdag ázsiaiak című romantikus komédiába láthattuk legutóbb. De alakított már csinos Bond-lányt is a Holnap markában című James Bond-filmben és szerepelt Danny Boyle Napfény című remekében is.

michelle yeo avatar
Michelle Yeo az Avatarban egy tudósnőt fog alakítnai / Fotó: Variety

Cameron Avatar című filmje 2009-ben került bemutatásra és minden idők legtöbb bevételt hozó filmalkotásává vált. Világszerte 2,7 milliárd dollárt keresett a film.

avatar james cameron új filmje
Az Avatar minden idők legnagyobb bevételt hozó filmje volt / Fotó: Fox

Az új Avatar-sorozat első epizódja 2020 decemberében kerül mozikba Sam Worthington és Zoe Sadana főszereplésével. A megafranchise most már a Disney égisze alatt fut, miután a cég felvásárolta a 21st Century Fox filmgyártó vállalatot, írja a The Hollywood Reporter.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból