A Robert Pattinson főszereplésével, Matt Reeves rendezésében készülő új Batman-film is később kerül a mozikba: a Warner Bros. filmstúdió hétfőn jelentette be, hogy a produkció 2021 júniusa helyett csak 2021 októberében debütál majd a filmvásznon.

A Warner Bros. naptárát is felborította a járvány

A Variety hollywoodi hírportálon ismertetett közlemény szerint a Warner a koronavírus-járvány miatt felborította forgalmazási naptárát. Számos bemutatásra váró filmje, köztük a Robert Pattinson főszereplésével készült Batman és a Maffiózók-sorozat alapján készült The Many Saints of Newark kapott új premierdátumot.

Robert Pattinson Uj Batman Koronavirus
Robert Pattinson Batman Szerepében / Fotó: Warner Bros.

A maffiás produkció, amely a széria előzményfilmje lesz, eredetileg idén szeptembertől már a filmszínházak kínálatában szerepelt volna, de az új menetrend szerint csak jövő év márciusától láthatják a nézők.

A stúdió két szuperhősfilmjének forgalmazását is más időpontra tolta: a The Flash 2022 júniusában, a Shazam 2. pedig 2022. novemberében érkezik a mozikba.

Tom Hanks és Will Smith debütje is várat magára

Baz Luhrman ausztrál rendező Elvis Presleyről készülő életrajzi filmje, amelynek Tom Hanks alakítja az egyik főszerepét. Hanks egyébként korábban tudatta, elkapta a vírust, amiről Donald Trump elfeledkezett és már temette a színészt.

2021 októbere helyett csak egy hónappal később, novembertől látható, a Will Smith közreműködésével forgatott új teniszdráma, a King Richard pedig egy évvel később, 2020 novembere helyett 2021 novemberében nézhető meg a mozikban.

Ezen a filmek premierjei csúsznak a koronavírus miatt

A nagy filmstúdiók a koronavírus-járvány és a mozi bezárások miatt kénytelenek új időpontokat találni a már kitűzött premierdátumok helyett, írja a . Kína még januárban döntött úgy, hogy bezárja a mozikat és vidámparkokat, hogy megfékezzék a járvány terjedését. A távol-keleti ország azóta már fokozatosan újranyitja a filmszínházakat, de a világ más tájain még folyamatban vannak a bezárások.

A Warner egyelőre nem nyúlt Christopher Nolan Tenet című filmjének július 17-i bemutatásához és a Wonder Woman folytatása, a Wonder Woman 1984 című produkció augusztus 14-re kitűzött forgalmazási dátumát is tartja.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet