A Justin Vernon vezette Bon Iver zenekar hamarosan, szeptember 30-án kiadják harmadik stúdió albumukat, melynek címe 22, A Million. Az együttes augusztus 13-án, szombat este, a második évi Eaux Claires Music & Arts Fesztiválon, Vernon szülővárosában teljes egészében elő is adták.

Ahelyett, hogy siránkoznánk, hogy mi miért nem élhetünk Eaux Claires-ben, nézzük meg és vértezzük fel magunkat infómorzsákkal az album kapcsán. Sőt, a cookiecrumlemusic Youtube-csatornának hála on-line is ott tudunk lenni azon a bizonyos koncerten:

Már elérhető a korong két nyitódala, a 22 (OVER S∞∞N) és a 10 E A T h b RE as T  ⚄ ⚄ , s le is tudjuk tölteni, valamint a stream szolgáltatás is adott (a Youtube-on is meghallgatható, azokat a dalcímekre menve azonnal elérhetitek, mert beszúrtuk linkkel).

A 22, A Million egy szerelmes levélről szól, ami két évtizede tartó önmegértés keresésének a pihenője, s annak egy része, mint egy vallás, ahogyan a zenekar fogalmazott.

És a talánok belső megoldása soha nem tudja megértetni magát. Az album 10 poly-fi felvétele szent pillanatok gyűjteménye,  szerelmi kínokkal és megváltásokkal, intenzív emlékekkel, és szimbólumokkal, melyeknek tulajdoníthatsz jelentést, vagy egyszerű véletleneknek is tekintheted őket. Ha a Bon Iver, Bon Iver, az első albumuk dalai valós terekhez kötődnek, akkor a 22, A Million elengedi ezt a konkrét helyekhez való ragaskodást.

A 22, A Million producer és kiadója az April Base Stúdió, ami megtalálható Londonban és Lisszabonban is.

Maga az album gazdag a szimbolikus utalásokban, s ezt a NYC, azon belül pedig Eric Timothy Carlson nevét fémjelezi a művészi munka.

22, A Million Tracklistje:

  1. 22 (OVER S∞∞N)
  2. 10 d E A T h b R E a s T ⚄ ⚄
  3. 715 – CR∑∑KS
  4. 33 “GOD”
  5. 29 #Strafford APTS
  6. 666 ʇ
  7. 21 M◊◊N WATER
  8. 8 (circle)
  9. ____45_____
  10. 00000 Million