A Netflix szenzációs eredeti hangfelvételek bemutatását ígéri az új Britney Spears-ről szóló dokumentumfilmjében, a Britney Vs Spears-ben.

Itt a harmadik dokumentumfilm Britney Spears gondnoksági kálváriájáról

Újabb Britney Spears-dokumentumfilm, a Britney Vs Spears – immár a harmadik, amely az énekesnő apai gondnokság alá helyezésének ügyét igyekszik feltárni – jön a jövő héten, ezúttal a Netflix-en, írja a The Sun.

A készítők ígérik, a nézők hallhatják azt a szívszaggató üzenetet is, amelyet az énekesnő ügyvédje telefonján hagyott, hogy közölje vele, apja, Jamie Spears több alkalommal is megfenyegette.

Britney Spears Uj Dokumentumfilm Netflix Gondnoksag

„Már hívtalak korábban is, most pedig azért kereslek, mert az apám többször is megfenyegetett, hogy elveszi tőlem a gyerekeket. Csak szeretném, ha megnyugtatnátok, hogy minden rendben lesz a per során, és hogy mindent úgy intéztek, hogy a jelenlegi viszonyok megmaradjanak addig, amíg tart a gondnokság. Csak ezt akartam, szia!” – üzente jogi képviselőjének a popsztár 2009-ben, tárgyalása előtt, hogy aggódik amiatt, apja elszakítja tőle az akkor 3 éves Sean Prestont és a 2 éves Jayden James-t.

A bíróság 2008-ban helyezte apja gondnoki felügyelete alá Britney Spears-t, miután idegösszeomlást kapott, és nyilvánosan leborotválta a haját. A gyerekeket illetően megosztott felügyeleti jogot ítéltek Spears és volt férje, Kevin Federline válóperében, de aztán 2019-ben az énekesnő részét 30%-ra csökkentették, az apa ügyvédje szerint „a gyermekek érdekében”.

A bíróság 13 év után véget vethet Spears gondnokság alá helyezésének

Az énekesnő jogaiért kiálló rajongói, a #FreeBritney mozgalom fokozódó nyomására és a korábbi két dokumentumfilm hatására azonban a sztár 69 éves apja 13 év után kénytelen volt a bíróságon kérvényezni a gondnokság megszüntetését. Az énekesnő ügyvédei pedig azzal vádolták, hogy ezért a lépésért pénzt zsarolt ki a lányától.

A Spears kontra Spears ügy tehát még korántsem zárult le – a következő bírósági tárgyalásra szeptember 30-án kerül sor, éppen az új dokumentumfilm bemutatójának másnapján. A bíróság arról fog dönteni, hogy egészségügyi szakértői vélemény nélkül elrendeli-e a bíróság a gondnokság megszüntetését. Britney Spears 13 éve nem hozhatott döntést saját életére és pénzügyeire vonatkozólag.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet