Napokon belül bemutatják az új iPhone-t: jön az iPhone XS és a Pro

Szeptember 10-én mutatja be az Apple az idei okostelefonjait Kaliforniában, írja a VarietyA cég csütörtökön hívta meg az amerikai sajtó képviselőit a ,,különleges eseményre”.

Az eddigi évekhez hasonlóan idén is kora ősszel mutatja be új eszközeit az Apple. A legnagyobb érdeklődést az új iPhone-ok övezik, amivel kapcsolatban csak bizonytalan találgatások születtek eddig.

Iphone 11 Xs Pro
Itt Az Új Iphone

Nyilván jobb kamerájuk és erősebb hardverük lesz, de a Bloomberg szerint ennél nagyobb változások is érintik majd az Apple zászlóshajóját. Az Xs és Xs Max modelleket felválthatják egy új iPhone Pro, emellett érkezik a high-end és vélhetően egy budget modell. Az új, immáron saját operációs rendszerű iPad és a következő Apple Watch bemutatója is ekkor várható.

Az Apple elképesztően vicces reklámban mutatja be az újratervezett pizzadobozt

Az Apple Parkban található Café Macs friss pizzákat szolgál fel a dolgozóknak, amelyeket kör alakú dobozban tálalnak. Ez nem csak kreatív, de környezetbarát is, mert pont annyi anyagot használnak fel, amennyi kell. Mivel a cég eddig is a kiváló ízlést képviselte, a háttérmunkát az Apple at Work-The Underdogs című reklámban mutatják be.

 

Bővebb információkat kaphatunk továbbá a novemberben érkező Apple TV+ előfizetéses szolgáltatásról. Erről egyelőre annyit tudni, hogy videókat nézhetünk rajta és 10 dolláros havidíjat számol fel érte az amerikai vállalat.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból

ajandek a jovobol, uj kutyuk, uj technologia, hasznos kutyuk, hasznos technologia, hasznos targyak9

10 ajándék a jövőből, amit már most megvehetünk

A kiterjesztett valóság egyre elterjedtebb. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy úgy nyisd ki az ajtót, hogy a jelszót egy virtuális billentyűzeten gépeled be, amit csak te láthatsz. De használhatod szórakozáshoz is, például játszhatsz rajta olyan játékokat, mint a biliárd, és láthatod a golyók pályáját az asztalon.

titkok repulogeprol, titkok utaskiseroktol, repulogepes kisokos10

10 titok a repülőről, amit a légiutas-kísérők nem mondanak el

A légi marsallok inkognitóban repülnek, és szükség esetén megnyugtatják a zavart keltőket, vagy ártalmatlanná tesznek akár egy terroristát is. Az USA-ban, Franciaországban, Kanadában és sok más országban légi marsall szolgálat működik, erről még film is készült.

Nincs több cikk