Napokon belül bemutatják az új iPhone-t: jön az iPhone XS és a Pro

Szeptember 10-én mutatja be az Apple az idei okostelefonjait Kaliforniában, írja a VarietyA cég csütörtökön hívta meg az amerikai sajtó képviselőit a ,,különleges eseményre”.

Az eddigi évekhez hasonlóan idén is kora ősszel mutatja be új eszközeit az Apple. A legnagyobb érdeklődést az új iPhone-ok övezik, amivel kapcsolatban csak bizonytalan találgatások születtek eddig.

iphone 11 xs pro
Itt az új iPhone

Nyilván jobb kamerájuk és erősebb hardverük lesz, de a Bloomberg szerint ennél nagyobb változások is érintik majd az Apple zászlóshajóját. Az Xs és Xs Max modelleket felválthatják egy új iPhone Pro, emellett érkezik a high-end és vélhetően egy budget modell. Az új, immáron saját operációs rendszerű iPad és a következő Apple Watch bemutatója is ekkor várható.

Az Apple elképesztően vicces reklámban mutatja be az újratervezett pizzadobozt

Az Apple Parkban található Café Macs friss pizzákat szolgál fel a dolgozóknak, amelyeket kör alakú dobozban tálalnak. Ez nem csak kreatív, de környezetbarát is, mert pont annyi anyagot használnak fel, amennyi kell. Mivel a cég eddig is a kiváló ízlést képviselte, a háttérmunkát az Apple at Work-The Underdogs című reklámban mutatják be.

 

Bővebb információkat kaphatunk továbbá a novemberben érkező Apple TV+ előfizetéses szolgáltatásról. Erről egyelőre annyit tudni, hogy videókat nézhetünk rajta és 10 dolláros havidíjat számol fel érte az amerikai vállalat.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból