Billie Eilish-től lesz hangos az új James Bond-film, a Nincs idő meghalni

A 18 éves énekes dala szól majd a legújabb, 25. James Bond-filmben, a Nincs idő meghalniban (No Time to Die).

Így reagált a fiatal szerzőpáros, amikor megkapták a lehetőséget

billie eilish james bond nincs idő meghalni
Billie Eilish / Fotó: Getty Images

Billie Eilish írja és adja elő a 25. James Bond-film, a Nincs idő meghalni főcímdalát, és ezzel ő lesz a legfiatalabb előadó, aki Bond-betétdalt énekelhet. Eilish azt nyilatkozta, hogy őrülten izgalmas a projekt részesének lenni bármilyen módon is.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Hatalmas megtiszteltetés, hogy megkaptam a főcímdal eléneklésének lehetőségét ebben a legendás sorozatban. A James Bond a valaha volt legmenőbb film-franchise. Még mindig nem térek magamhoz[/perfectpullquote]

tette hozzá Eilish.

Rami Malek lesz a 25. James Bond-film gonosztevője

Négy év telt el azóta, hogy James Bond Mexikóváros utcáin üldözte az ellent és egy hátborzongatóan depresszív eredet történtet tárt fel be a Spectre című részben. Most úgy tűnik, az ügynök visszatér, hogy Rami Malek mániákus verziója ellen harcoljon. A film készítői véget vetettek a találgatásoknak és a pletykáknak: nyilvánosságra hozták a legújabb Bond-kaland szereplőgárdáját.

Ahogy Eilish debütáló albuma, a When We All Fall Asleep, Where Do We Go? esetében is történt, az énekesnő ezúttal is bátyjával, Finneas-szal közösen fog dolgozni a dalon.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Nincs is klasszikusabb mozi és filmzene pár, mint a Goldfinger és a Live and Let Die. Nagyon szerencsések vagyunk, hogy egy kicsit hozzájárulhatunk egy ilyen ikonikus franchise-hoz, mint a Bond-széria. Éljen sokáig a 007-es ügynök![/perfectpullquote]

– ezek pedig már Finneas Eilish lelkes szavai voltak.

A cikk folytatódik a következő oldalon, lapozz!

Így méltatták a film készítői Eilish-éket

billie eilish james bond főcímdal
Fotó: @billieeilish

Barbara Broccoli és Michael G. Wilson, a film producerei, akik már hallották Eilish-ék dalát, azt mondták róla, hogy megvan benne az a tökéletes mívesség, amely a film érzelmes cselekményén belül kiválóan érvényesül.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]A kreatív egységük és tehetségük senkihez sem fogható, és alig várom, hogy végre a közönség is hallhassa, mit is sikerült bezsákolnunk – a dal egy merőben új szemléletmódot képvisel, és még a következő generációk is hallgatni fogják[/perfectpullquote]

– mondta Cary Joji Fukunaga rendező. Eilish megnyerése a projekt számára a modernizációra tett kísérlet, hogy megújítsák a franchise mai szemmel már idejétmúlt imázsát. A Fleabag egyik alkotóját, Phoebe Waller-Bridge-t is éppen ezért kérték fel írónak, Daniel Craig kérésére.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból