Az embereknek tömény karácsony kell, nem Elton John – itt az új John Lewis-reklám

Nem kell tovább várni, kijött az új John Lewis karácsonyi reklám. Benne Elton Johnnal a főszerepben. A fogadtatása elég vegyesre sikeredett.

Aki ismeri a John Lewis karácsonyi reklámokat, tudja, azok nem csak egyszerű reklámok: a karácsony kezdete. Anglia minden évben tűkön ülve várja, mivel hozakodik elő a brit luxusáruház-lánc. Nem hiába, valóban profik abban, amit csinálnak.

elton
Sok emberben nemtetszést váltott ki az új John Lewis reklám / Fotó: PR Week

A 2018-as reklám röviden összefoglalja Elton John élettörténetét, bevonva a karácsonyt. Ebből annyit lát a néző, hogy az énekes házi köntösben ül a zongorájánál, miközben szól a Your Song című száma. Időben visszafele halad a történet, és néhány koncert, házibuli után lát csak némi karácsonyi képet a néző: amikor a kicsi John megkapja karácsony reggelén első zongoráját.

Mary Poppins nálunk is visszatér a mozikba karácsonykor, itt a hosszú trailer

A nevelőnők általában nem jófejek, kivétel, ha a neve Mary Poppins. Ő pedig és repülő esernyője meg mindenféle varázslatot rejtő táskája visszatérnek a moziba, méghozzá mikor máskor, mint karácsonykor. A mesemusical új változatában Emily Blunt játssza majd Mary Poppinst, aki mellett olyan nevek bukkannak fel a filmben, mint Ben Whishaw, Emily Mortimer, Colin Firth vagy Meryl Streep.

Sokféle reakció érkezett, néhány embernek így is elnyerte a tetszését, megkönnyezte, mint az eddigieket. Viszont volt olyan, aki szerint ebben semmi karácsonyi nincs, hiányzik belőle az ünnepi hangulat. Nincs mese az embereknek tömény karácsony kell, nem Elton John.

Te mit mondasz?

No Title

Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból