Nézem Film Az új Joker előzetese a Martin Scorsese-féle Taxisofőrre hajaz

Az új Joker előzetese a Martin Scorsese-féle Taxisofőrre hajaz

Promóció

Az új Joker első előzetese felcsigázta popkultúra világát. És miért? Annyit mondunk: Taxisofőr!

Promóció
- Advertisement -

Az előzetes sok dicséretét kapott, amikor a rajongók észrevették, hogy erősen hasonlít a Martin Scorsese Taxisofőrjéhez. A taxisofőr sztárja Robert De Niro volt, aki egy ex-tengerészgyalogost játszott a filmben. Az előzetesben is feltűnik a sztár, hiszen ő is tagja a Todd Phillips rendezésében készülő új Jokernek. De Niro egy televíziós műsorvezetőt játszik.

Joker / Kép: Polygon

Ezenkívül a látványvilág esztétikája szintén hasonlít egy másik Scorsese és De Niro klasszikusra a Komédia királyaira, tudhatjuk meg a Desing Taxi cikkéből. Joaquin Phoenix alakítja Jokert a filmben, amely az 1980-as években egy sikertelen komikus életét követi nyomon, akit elcsábít Gotham bűnűzői világa. A rendező, Todd Phillips úgy írja le a filmet mint, ami körülveszi a „szerethető karaktert meghatározható eredet nélkül.”

Jön az újabb Joker-film, de ezúttal nem Jared Letoval

Úgy tűnik, nagyon kapós mostanában Joker szerepe. Mint megírtuk, Jared Leto is éppen Batman legádázabb ellenségének a bőrébe bújik egy másik önálló filmben, és játszik majd a nem sokára érkező Suicide Squad 2-ben is. A legfrissebb hír szerint Jokert most Joaquin Phoenix formálja meg, aki zseniális alakítást nyújtott a Soha nem voltál itt ben.

Az előzetesben Phoenix a vézna Arthur Fleckként jelenik meg, aki a beteg anyjáról gondoskodik. A karakter célja az életben, hogy nevetést és örömöt okozzon. Végül pedig a hírhedt Joker-fizimiskával jelenik meg Phoenix az előzetesben.

JOKER – magyar feliratos előzetes

► Feliratos előzetesekért, filmklipekért és szórakoztató videóanyagokért iratkozzatok fel a YouTube csatornánkra: http://bit.ly/2afWMEn ► Ha nem akartok lemaradni a legfrissebb DC hírekről, irány a Facebook oldalunk: http://bit.ly/2qGPDXP ► Kövessetek minket az Instagramon is, hogy teljes legyen a DC Magyaroszág élmény: http://bit.ly/2sahLn3 ► A DC univerzumával kapcsolatos részletesebb írásainkat keressétek a blogfelületünkön: http://bit.ly/2u2QHmh ► Lépjetek be a Facebook csoportunkba, a DC Magyarország Clubba, ahol kötetlenül beszélgethettek mindenről, ami DC: http://bit.ly/2sngeFq ► A Vertigo világával kapcsolatos tartalmakat az aloldalunkon is megtaláljátok: http://bit.ly/2zfSmvz ► Genzo alternatív, rajongói plakátjai filmekről és sorozatokról minden műfajból és korszakból: http://bit.ly/2InzbFr

A film október 4-én kerül a mozikba.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3