Nézem Film A Joker akár 80 millió dollárt is termelhet a...

A Joker akár 80 millió dollárt is termelhet a nyitóhétvégéjén

Promóció

Becslések szerint a Warner Bros. már a nyitóhétvégén 80 millió dollárt kaszálhat az új Joker-filmmel, írja a Variety. Igaz, már az 50 millióval is elégedett lehet.

Promóció
- Advertisement -

A legelső becslések alapján 76 és 88 millió dollárt hozhat a Joker az első hétvégén. Ez annak függvényében meglepő, hogy az utóbbi évek vélhetően legkomorabb mainstream filmjéről van szó. Ráadásul R-besorolást kapott, ami az előzetesek alapján indokolt.

Joaquin Phoenix mint Joker / Fotó: Warner Bros.

Warner Bros. 55 milliós bevételt tippel az első hétvégére. Ezzel elégedettek is volnának, hiszen máris profitálna belőle. Egy átlagos képregényfilmre egyébként nagyjából 150-200 milliót szokott szánni a forgalmazó, a Joker “mássága” miatt viszont ezúttal nem kockáztattak annyit. Nem alaptalanok az elvárások: Todd Phillips filmje nemrégiben nyert Arany Oroszlánt, többen pedig Joaquin Phoenix Oscar-díját emlegetik a főszerep miatt.

Leáldozóban az európai filmdrámák? – A Joker kapta a fődíjat a Velencei Filmfesztiválon

A Marvel- és DC-képregényfilmek harca új állomáshoz érkezett. Todd Phillips új rendezése, a Joker ugyanis megnyerte a Velencei Filmfesztivál fődíját, az Arany Oroszlánt. Sokan pedig már azt jósolják, hogy leáldoztak az európai filmdrámák. Meglepő módon a botrányba fulladt Roman Polanski kapta a zsűri nagydíját az An Officer and a Spy-ért.

A Torontói Filmfesztivál közönségét azonban megosztotta a szupergonosz eredettörténete. Többen kifogásoltak, hogy a film lassú és rendkívül depresszív. Mások azon akadtak fenn, hogy egy pszichopata gyilkost próbál emberségesnek feltüntetni. A magyarországi premier dátuma október 3.

Promóció
ForrásVariety
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3