Követem Events Új lemezét a magyaroknak is bemutatja az Underøath

Új lemezét a magyaroknak is bemutatja az Underøath

Promóció

Az Underøath, a keresztény metál alapzenekara régóta várt Erase Me című új lemezével koncertezik a Dürer Kertben, a Crossfaith társaságában.

Promóció
- Advertisement -

A floridai csapat némi leállást követően tavaly jelentette be, hogy stúdióba vonulnak, hogy elkészítsék nyolcadik lemezüket. Az Erase Me végül nemcsak nyolcadikként, de nyolc év várakozás után hozott újabb színt a zenekari életműbe, ismét az alapító dobos-énekes Aaron Gillespie tiszta énekével. A csapat 2013-as búcsúturnéját követően végül 2015-ben kezdett ismét mozgolódni a rajongók nagy örömére.

Underoath / Fotó: Nick Fancher

A banda nyíltan és bocsánatkérés nélkül hirdeti vallásos világnézetét és küzd a látszólag áthatolhatatlan polémia világával – szól a bemutatkozásuk – az Erase Me illusztrálja azt a szentélyt, ami a szorongás, az árulás és a konfliktus pillanataiban véd, amikor az emberiség a hitrendszerekkel harcol.

Underoath – It Has to Start Somewhere

“It Has to Start Somewhere” From the album ‘Erase Me (Deluxe Edition)’ – out now Merch: https://found.ee/uomerchnow iTunes: https://found.ee/emdeluxe_it Apple Music: https://found.ee/emdeluxe_am Spotify: https://found.ee/emdeluxe_sp Amazon Music: https://found.ee/emdeluxe_amz Google Play: https://found.ee/emdeluxe_gp Stay connected with Underoath Website: http://underoath777.com Facebook: https://found.ee/uofacebook Instagram: https://found.ee/uoinstagram Twitter: https://found.ee/uotwitter YouTube: https://found.ee/uoyoutube LYRICS: If my tongue is the

Az Underøath elmondása szerint már a stúdióba vonuláskor pontosan tudták mit szeretnének rögzíteni, ebben pedig a Panic!at the Disco kapcsán ismert Matt Squire producer volt a segítségükre. Az Underøath vendége a metalcore-t játszó japán Crossfaith lesz, akik utoljára 2012-ben örvendezték meg hazai rajongóikat elektronikával megspékelt zenéjükkel. Most azonban június 26-án a visszatérő Underøath és a Crossfaith is tiszteletét teszi a Dürer Kertbe egy kivételes metál buli erejéig.

Facebook-esemény: ITT

Időpontok: 2018. június 26., 19 óra

Helyszín: Dürer KertBudapest

Jegyár: Elővételben 5. 900 HUF, Helyszínen 6. 500 HUF

Jegyvásárlás: ITT

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3