Új lemezével érkezik Budapestre a You Me At Six

A You Me At Six októberben jelenteti meg hatodik nagylemezét, az azt bemutató turnéval pedig Európát is célba veszik. A brit csapat januárban első önálló magyarországi koncertjét adja az Akvárium Klubban.

A You Me At Six ötöse nem sokat tétlenkedik, ha dalírásról van szó: tavaly januárban jelent meg Night People című ötödik lemezük, október 5-én pedig már érkezik a stílusosan csak VI-ra keresztelt hatodik korong. Az új lemez hírével a csapat egyből két single-t is kiadott: a csalhatatlan és dinamikus Fast Forwardot és a picit poposabb, vitathatatlanul fülbemászó 3AM-et, ami augusztusban klipet is kapott.

You Me At Six – 3AM (Official Video)

You Me At Six – 3AM (Official Video) For news, tour dates and more, check out: https://youmeatsix.ffm.to/web.oyd Follow You Me At Six: Instagram: https://you…

A sokat vitatott Night People után úgy fest, a banda hangzásvilága újabb fordulatot vesz és Josh Franceschi frontember és May Helyer, gitáros nyilatkozata alapján most sokkal boldogabbak a végeredménnyel is. Ez az alkotáson is meglátszott: a Night People felvételeit gyakran fogták fel munkaként, szigorú 9-től 5-ig tartó munkarenddel.

VI munkálatai során viszont teljesen ki tudták zárni a mindennapi élet zavaró hatásait és eltemetni magukat a zenében. 

Az új lemez producerét, Dan Austint is szinte hatodik tagként szerették, aki jó hatással volt a banda kreativitására. És azt, hogy mi sült ki mindebből, az októberben érkező lemezen mi is meghallgathatjuk. Januárban pedig végre Budapesten is hallhatjuk a friss lemezt, hiszen fesztiválos fellépéseik után első headline koncertjükkel érkeznek az Akvárium Klubba.

Facebook-esemény: ITT

Időpont:  2019. 01. 29. 19:00.

Helyszín: Akvárium Klub, NagyHall, Budapest

Jegyár: elővételben: 6.500 HUF; helyszínen: 7.000 HUF

Jegyfoglalás: ITT

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból