Két újabb epizód készül a Tom Cruise főszereplésével forgatott Mission: Impossible-filmsorozathoz: a hetedik részt 2021 júliusában, a nyolcadikat pedig 2022 augusztusában mutatják be.

Tom Cruise 1996 óta alakítja Ethan Hunt főszereplőt, a hetedik és nyolcadik részben viszont egy sor új színésszel egészül ki a szereposztás.

Új Mission Impossible Filmek 2021 Tom Cruise
Tom Cruise Legalább Két Részre Visszatér Ethan Hunt Szerepében, A Mission: Impossible-Franchise Kedvéért / Fotó: Paramount Pictures

A Paramount és a Skydance közös produkciójának forgatókönyvíró-rendezője, Christopher McQuarrie a napokban jelentette be, hogy az újak között lesz Shea Whigham is, akit legutóbb a Joker című filmben láthatott a közönség. Mellette Hayley Atwell és Pom Klementieff is csatlakozik a produkcióhoz, amelyről már szeptemberben beszámoltunk. A régi szereplők közül a The Hollywood Reporter értesülése szerint továbbra is Rebecca Ferguson alakítja majd Ilsa Faustot.

Újabb két Mission Impossible-filmet készít Tom Cruise, női partnere Hayley Atwell lesz

Örömmel fogadta a hírt a világ, miszerint Hayley Atwell bejelentette: csatlakozik a Mission: Impossible csapatához, ráadásul az Amerika kapitány: Az első bosszúálló sztárja megerősítette, hogy a franchise két folytatásában is részt vesz. A Paramount Pictures már szerződtette is a Titkos nemzet és az Utóhatás író-rendezőjét, Christopher McQuarrie-t a Mission: Impossible hetedik és nyolcadik részéhez.

McQuarrie rendezte a Mission: Impossible 2015-ben bemutatott Titkos nemzet és a 2018-as Utóhatás című epizódját is. Utóbbi világszerte 791,1 millió dolláros (236 milliárd forint) jegybevételt ért el, és ezzel a sorozat eddigi legnagyobb kasszasikere lett.

Tom Cruise meglepte rajongóit a Comic-Con rendezvényen a Top Gun: Maverick előzetesével

Tom Cruise részt vett a Comic-Con rendezvényen. A sztár feltűnése teljes meglepetés volt, hiszen nem volt bejelentve a részvétele. A színész személyesen mutatta be a jövő nyár nagy durranásának szánt Top Gun: Maverick előzetesét. A Terminátor: Sötét végzet stábja is előrukkolt egy váratlan bejelentéssel, hiszen a Terminátor 2.

A Paramount a Mission: Impossible 7. részének premierjét 2021. július 23-ára, a 8. részét pedig 2022. augusztus 5-ére tervezi, Cruise Top Gun: Maverick című akciófilmjének premierjét pedig 2020 júniusára tűzték ki.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet