A Mortal Kombat több részt is megélt már videójátékból, filmből is kettőt, sőt regényt is. Azonban a 2021-es mozi egészen más lesz, mint a korábbiak.

Régóta várták a rajongók az előzetest

Noha délelőtt kiszivárgott egy orosz verzió a 2021-ben megjelenő Mortal Kombat-film előzetésről, az esti órákban a hivatalos is befutott. (Tavaly karácsonykor egyébként egy teasert is megjelentettek a Warner Bros-nál.)

Mortal-Kombat-Film-2021-Elozetes
2021-ben jön a Mortal Kombat-film / Fotó: Warner Bros.

A japán Midway cég által eredetileg játéktermi automatákra, 1992-ben tervezett verekedős játék olyannyira kultikussá vált, hogy nem csak PC-re és konzolra fejlesztettek (a legfrisseb a tavaly megjelent Mortal Kombat 11), hanem 1996-ban regény is megjelent róla, és 1995-ben, valamint 1997-ben kétrészes film. A kor adottságai (értsd: gyenge grafika, CGI) miatt a rajongók régóta várták, hogy új köntösben láthassák viszont a kedvenc karaktereket.

Áprilisban érkezik a Mortal Kombat-film

A 2021-es, újragondolt film producere James Wan (Fűrész-, Halálos iramban-, DC-filmek) és az elsőfilmes Simon McQuoid rendezi. Wan egyébként 2019 májusában bejelentette, hogy közreműködik a kultikus játék megfilmesítésében. A színészek azonban kevésbé ismertek. Mindazonáltal kárpótlásként számos ikonikus karaktert felvonultat a film. Sőt, fatality-t, azaz kivégzések is láthatók lesznek, ezt maga McQuiod is megerősítette. 

Kapcsolódó cikk

A történet egy ifjú harcos, a film kedvéért kitalált Cole Young körül mozog majd, aki megpróbálja összehívni a világ legnagyobb harcosait, hogy megküzdjenek a Túlvilágról jött ellenségekkel – legalábbis papíron, de persze mindenki Scorpion és Sub-Zero nagy összecsapására kíváncsi, ami a film új plakátja szerint szintén központi téma lesz.

Mortal Kombat 2021 - Official Trailer | 4K

Mortal Kombat 2021 - Official Trailer | 4K. The first trailer for Mortal Kombat is now here and the 2021 film looks like a blast. Let us know your thoughts o...

A jelenlegi tervek szerint áprilisban fut be a mozikba (Amerikában egészen pontosan április 16-án), ele egy időben a HBO Maxra is. 

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Nincs több cikk