Követem Design Harrison Ford és Mark Hamill is megnyitotta az új...

Harrison Ford és Mark Hamill is megnyitotta az új Star Wars-látványosságot

Promóció

George Lucas mellett Mark Hamill és Harrison Ford is részt vett a Disney legújabb, Star Wars-filmen alapuló látványosságának megnyitóján.

Promóció
- Advertisement -

A Disney új látványosságát egy rock koncerthez hasonló ceremóniával nyitották meg Brie Larson, Kevin Feige és a Lucasfilm képviselőjének Kathy Kennedynek a részvételével.

George Lucas és a Star Wars sztárjai / Fotó: Entertainment Weekly

A Millenium Falcon látványos beindításával nyitotta meg kapuit a Star Wars: Galaxy’s Edge. Harrison Ford volt az egyik meglepetés vendége az anaheim-i Disneyland új attrakciójának, írja a The Hollywood Reporter.

Elhunyt a Chewbaccát alakító színész, Peter Mayhew

A színész egy kórházban dolgozott, amikor George Lucas kiválasztotta őt a szerepre az eredeti Star Wars-filmhez. A rendezőnek egy olyan színészre volt szüksége, aki magasabb, mint Darth Vader, így esett a választás a 218 cm magas Mayhew re. Peter Mayhew világszerte ismerté vált a Star Wars-rajongók körében a Star Wars-univerzum wookiee nemzetségéhez tartozó Chewbacca megformálásáért.

A Star Wars alkotóinak, George Lucas, Mark Hamill és Billy Dee Williams ünnepélyes beszéde után, Chewbacca közreműködésével beindították a Falcon motorját. Természetesen felcsendült John Williams híres filmzenéje is. Rövid megemlékezést is tartottak az áprilisban elhunyt Peter Mayhew emlékére, aki Chewbaccát alakította a filmben.

A Millenium Falcon élethű mása Disneylandben / Fotó: Entertainment weekly

A látványos megnyitó egyik díszvendége volt a Marvel kapitány-sztárja Brie Larson is. A ceremónia során kitértek a Disney és George Lucas együttműködésére, hiszen 2012-óta a Disney birtokolja a Star Wars jogokat.

Két nagy látnok Walt Disney és George Lucas örökségére építünk

– hangoztatta a cég jelenlegi vezetője, Bob Iger.

Az innovatív és interaktív fejlesztéseknek köszönhetően a látogatók átélhetik a Millenium Falcon űrhajóban való utazás élményét. Lehetősége van a rajongóknak Star Wars-ihletésű ételeket is megkóstolni a Disneyland éttermében. Sőt egy élő bemutatót is megnézhettek, ahol Chewbacca vezeti harcba az ellenállók csapatát.

„Azt hittem, hogy elképzelhetetlen, hogy részese legyek egy olyan filmnek, amelynek saját látványossága van Disneylandben. És mégis nézzétek hol vagyunk ma” – nyilatkozott Mark Hamill a bemutató kapcsán.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3