Az új Versace-kampány az internet erejére fókuszál J. Lo-val a főszerepben

A híres zöld ruha ismét látható a SS20 kampányban – írja a Dazed.

Négy hónap telt el Versace milánói SS20 elnevezésű divatbemutatója óta, amikor Jennifer Lopez közel húsz év elteltével ismét magára öltötte azt a híres zöld ruhát, amelyet a 2000-es Grammy-díjátadón viselt, és amely életre hívta a Google képkereső funkcióját. A Wall street pillangói (Hustlers) színésznője most ismét egy új Versace-kampányban tért vissza.

jennifer lopez versace kampány ss20
J-Lo a Versace kampányban / Fotó: Mert Alas és Marcus Piggott

Lopez Kendall Jenner mellé csatlakozott a SS20 kampányba.

Frank Ocean énekes lett a Prada új arca, aki az SS20 kampányáért felel

Frank Ocean lett a Prada új reklámarca, az olasz márka SS20 névre keresztelt legújabb kampányához választotta ki az énekest. David Sims fotográfus készítette el az énekesről fekete-fehér, valamint technicolorban készült képeket. Az egyik fotón Frank Ocean egy parkettázott apartman padlóján áll szövetkabátban, túlméretezett ingben és világosbarna nadrágban.

A két híres divatfotós, Mert Alas és Marcus Piggott készítik róluk a felvételeket, amelyek azt fogják bemutatni, hogy az internet mennyire összemosta a kontúrokat a magánéletben, a divat és a technológia, a hiúság és az önimádat között.

Versace Women’s Spring-Summer 2020 | Fashion Show

For the Spring-Summer 2020 Collection, Donatella Versace honors an iconic moment when fashion and culture became a catalyst for technological progress. The e…

Lopez és Jenner egy hologramos keresőbe írják a saját nevüket, és ezzel egyszerre testesítik meg a keresőt és a találatot is.

Jennifer Lopez sztriptíztáncosnő lett, és ellopja a gazdagok pénzét

A New York-i sztriptízbárokban játszódó történetben a Hustlers-csajok modernkori Robin Hood ot játsszanak. A Lorene Scafaria rendezte Hustlers előzetesében feltűnnek meglehetősen lenge öltözékben láthatjuk Jennifer Lopez, Constance Wu, Lili Reinhart, Keke Palmer, Cardi B és Lizzo színésznőket. Jennifer Lopez egy Instagram-posztban mutatta meg formás hasizmát, amelyen keményen dolgozott a következő filmje a Hustlers kedvéért.

A modellek az elhíresült zöld ruha mintája alapján készült darabokat, estélyit és arannyal befuttatott kiegészítőket viselnek, a saját kinagyított arcképükkel a háttérben.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Nagy büszkeséggel tölt el, hogy a Google Images-t J-Lo híressé vált zöld ruhája miatt fejlesztették ki[/perfectpullquote]

– bizonygatta Donatella Versace a sajtóanyagban.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból