Újabb Thom Yorke-szám jelent meg a Suspiriáról

Thom Yorke megosztotta második számát a Suspiria című film feldolgozásához készített albumáról. A nemsokára érkező horror remake nálunk Sóhajokként kerül majd a mozikba, várhatón november 8-án.

A Suspiria című remake-et a Szólíts a neveden rendezője, Luca Guadagnino rendezi. A film az ikonikus 1977-es Dario Argento-féle horror feldolgozása, és valószínűleg még a hónap folyamán a világ számos pontján bemutatják.

Ahogy beszámoltunk róla, Thom Yorke nemrég megmutatta a lemez egyik számát, a SuspiriumotA Has Ended a 25 eredeti kompozíciót tartalmazó, Suspiria címet viselő lemezen lesz hallható.

Thom Yorke, a Radiohead frontembere szorongásának adott hangot, mikor arról beszélt, milyen érzés volt komponálni egy olyan filmhez, aminek “legendás a filmzenéje”.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””] Ez egyike azon pillanatainak az életednek, amikor el akarsz menekülni, de tudod, hogy meg fogod bánni, ha megteszed. Többször is megnéztem az eredeti filmet, és nagyon tetszett, mert visszaadja azt a korszakot, ez egy hihetetlenül intenzív filmzene. Nyilván Goblin és Dario (az eredeti film zeneszerzői) rendkívül szorosan együttműködtek, amikor ezen dolgoztak   [/perfectpullquote]

– mondta Thom Yorke. 

A teljes filmzene október 26-án jelenik meg, amikor a film premierjére is sor kerül.

Thom Yorke – Has Ended

Taken from Suspiria (Music for the Luca Guadagnino Film) – out now on XL Recordings: http://x-l-r.co/suspiria Animation by RUFFMERCY

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból