Mutasd a kezedet, megmondjuk, ki vagy!

Minden az anyaméhben dől el

Bár a kinézetünket, testi adottságainkat a genetikai állományunk határozza meg, néhány testrészünk árulkodhat bizonyos tulajdonságainkról. Tanulmányok szerint a gyűrűsujj hosszát az határozza meg, hogy méhen belül mennyi tesztoszteron hormonnal találkozik az embrió, és ez közvetlen összefüggésben áll a személyiségfejlődéssel is.

A Bright Side feldolgozta a tanulmányban írottakat, neked pedig nincs más dolgod, minthogy eldöntsd, melyik képre hasonlít a leginkább a bal kezeden a gyűrűs- és mutatóujjak aránya.

Ha a mutatóujjad rövidebb a gyűrűsujjadnál

Ujjhossz Szemelyiseg Teszt 1

Vonzó, karizmatikus, elbűvölő ember vagy. Kiváló kommunikációs képességekkel rendelkezel, fel tudod magadra hívni és meg is tudod tartani az emberek figyelmét. Szeretsz kockázatot vállalni, ami gyakran be is jön. Akkor sem csüggedsz, ha valami nem a terveid szerint alakul, mert mindenre találsz másik megoldást. Ezzel a hozzáállással pedig kiemelkedően tudsz teljesíteni, bármibe is fogsz. Sikeres vagy, de magasra is teszed a mércét. Néhányan agresszívnek gondolnak, pedig nem áll szándékodban, valószínűleg csak a magas tesztoszteron lesz az oka.

Ha a mutatóujjad hosszabb a gyűrűsujjadnál

Ujjhossz Szemelyiseg Teszt 2

Magabiztos, de ugyanakkor magadnak való vagy. Jó vezetői képességekkel rendelkezel, mindig higgadt tudsz maradni, semmin sem kapod fel a vizet. Ha egy új üzleti lehetőség ígérkezik vagy kialakulóban van egy kapcsolat, általában nem te kezdeményezel. Ha mégis, akkor teljesen átveszed az irányítást. Mielőtt döntést hozol, minden lehetőséget alaposan kielemzel, semmit nem bízol a véletlenre.

Ha a mutatóujjad és a gyűrűsujjad egyforma hosszúságú

Ujjhossz Szemelyiseg Teszt 3

Rendkívül gondoskodó, kiegyensúlyozott, derűs és gyakorlatias ember vagy. Kedves, konfliktuskerülő személyiség, aki semmilyen kockázatot nem vállal. A bizonytalanság kikészít. Nagyon készséges barát vagy, aki azonnal szalad, ha másoknak szüksége van rá. Ragaszkodó és hűséges vagy mind a munkádban, mind az emberi kapcsolataidban. Pozitív személyiségként mindenben meglátod a jót.

Nem csak az ujjaink hossza, hanem állítólag az is sokat elárul rólunk, hogy milyen pózban szoktunk aludni. Ha kíváncsi lettél, kattints ide!

 
Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet