Olvasom FELHÍVÁS: Újságíró csapattagjainkat keressük!

FELHÍVÁS: Újságíró csapattagjainkat keressük!

Promóció

Szeretnénk minél több embernek publikációs lehetőséget biztosítani. Ha otthonosan mozogsz a kultúrában, imádod hallatni a hangod, és még jól is fogalmazol, akkor a csapatunkban a helyed! Újságíró csapattagjainkat keressük!

Promóció
- Advertisement -

Jelentkezz az alul lévő e-mail címen egy bemutatkozó cikkel, telefonszámmal!

Szeretnénk bővíteni a cikkíróink listáját, hogy minél több és érdekes eseményről tudjunk írni. Ehhez Te kellesz! Irodalmi, zenei, képzőművészeti, filmes, színházi, gasztronómiai és életmód témákban várjuk a cikkeket tőled, amennyiben úgy döntünk, tudunk együtt dolgozni.

Írhatnánk ide mindenféle menő PR-cikket, de ez nem az a rendezvény. A ContextUs célja, hogy akár pályakezdő újságíróknak is lehetőséget adjon publikációra.

Tudósításokat, kritikákat és interjúkat, valamint véleménycikkeket várunk leendő, új csapattagjainktól.

Nincs kőbe vésve, hány cikket adsz le hetente/havonta, nagyon rugalmasan kezeljük e „munkakört”. A rovatvezetők hívják fel a figyelmedet, hogy mely eseményről, műről kellene írni, vagy mely interjúalannyal beszélgetni. De akár te is javasolhatsz számukra.

Azonban szigorúan vesszük, hogy a kommunikáció folyamatos legyen közted és a rovatvezetők között, illetve a betartsd a határidőket.

A jelentkezésnél a jó íráskészséget, érdekes, frappáns nyelvezetet vesszük figyelembe.

A munkádat sajtós koncert- és színházjegyekkel honoráljuk. Valamint szépirodalmi kritikák írása után kötetekkel. Emellett az eseményeinken betekinthetsz a rendezvényszervezések miliőjébe is. Egyéves fennállásunk alatti, két legnagyobb eseményünket ITT és ITT találod, ahol megbizonyosodhatsz róla, mekkora volumenű programokat szervezünk.

Nem jelent akadályt, ha nem vagy budapesti. Hála az internetnek, már online le lehet bonyolítani interjúkat, valamint más városokban megrendezett eseményekről is hírt adunk.

Tehát ha otthonosan mozogsz a kulturális témákban, kedves leendő újságírónk, szívesen megosztanád a gondolataid másokkal, ne habozz! Amennyiben tudunk együtt dolgozni, egy fiatalos társaság fogad, akiknek tagjai nyitottak mindenféle agymenésedre, és ezeket a saját bulijainkon meg is tapasztalhatod. Igény esetén gyakornoki igazolást biztosítunk.

E-mail címünk: info@contextus.hu

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3