FELHÍVÁS: Újságíró csapattagjainkat keressük!

Szeretnénk minél több embernek publikációs lehetőséget biztosítani. Ha otthonosan mozogsz a kultúrában, imádod hallatni a hangod, és még jól is fogalmazol, akkor a csapatunkban a helyed! Újságíró csapattagjainkat keressük!

Jelentkezz az alul lévő e-mail címen egy bemutatkozó cikkel, telefonszámmal!

Szeretnénk bővíteni a cikkíróink listáját, hogy minél több és érdekes eseményről tudjunk írni. Ehhez Te kellesz! Irodalmi, zenei, képzőművészeti, filmes, színházi, gasztronómiai és életmód témákban várjuk a cikkeket tőled, amennyiben úgy döntünk, tudunk együtt dolgozni.

Írhatnánk ide mindenféle menő PR-cikket, de ez nem az a rendezvény. A ContextUs célja, hogy akár pályakezdő újságíróknak is lehetőséget adjon publikációra.

Tudósításokat, kritikákat és interjúkat, valamint véleménycikkeket várunk leendő, új csapattagjainktól.

Nincs kőbe vésve, hány cikket adsz le hetente/havonta, nagyon rugalmasan kezeljük e „munkakört”. A rovatvezetők hívják fel a figyelmedet, hogy mely eseményről, műről kellene írni, vagy mely interjúalannyal beszélgetni. De akár te is javasolhatsz számukra.

Azonban szigorúan vesszük, hogy a kommunikáció folyamatos legyen közted és a rovatvezetők között, illetve a betartsd a határidőket.

A jelentkezésnél a jó íráskészséget, érdekes, frappáns nyelvezetet vesszük figyelembe.

A munkádat sajtós koncert- és színházjegyekkel honoráljuk. Valamint szépirodalmi kritikák írása után kötetekkel. Emellett az eseményeinken betekinthetsz a rendezvényszervezések miliőjébe is. Egyéves fennállásunk alatti, két legnagyobb eseményünket ITT és ITT találod, ahol megbizonyosodhatsz róla, mekkora volumenű programokat szervezünk.

giphy

Nem jelent akadályt, ha nem vagy budapesti. Hála az internetnek, már online le lehet bonyolítani interjúkat, valamint más városokban megrendezett eseményekről is hírt adunk.

Tehát ha otthonosan mozogsz a kulturális témákban, kedves leendő újságírónk, szívesen megosztanád a gondolataid másokkal, ne habozz! Amennyiben tudunk együtt dolgozni, egy fiatalos társaság fogad, akiknek tagjai nyitottak mindenféle agymenésedre, és ezeket a saját bulijainkon meg is tapasztalhatod. Igény esetén gyakornoki igazolást biztosítunk.

E-mail címünk: [email protected]

A szerk. ajánlása

Címlapról

A hónap legnépszerűbb cikkei

Top sztorik a rovatból