Mondják, hogy egy újszülöttnek minden vicc új. Egy brazil újszülött olyan arckifejezéssel méregeti az őt világra segítő orvost, hogy arra is gondolhatnánk, ő már mindent látott, és semmin nincs kedve kacarászni. Nem csoda, hogy az interneten hamar felkapottá vált a fotó.

Aki elkapta a pillanatot

Isabela Február 13-án látta meg a napvilágot. Születését Rodrigo Kuntsmann hivatásos fotográfus örökítette meg, aki már 11 éve van a szakmában. Ha születéseket videóz-fotóz, akkor rendszerint két kamerával dolgozik egyszerre, nehogy bármi hiba csússzon be, írja a My Modern Met.

Rodrigo Kunstmann Baba
Isabela Születése / Fotó: Rodrigo Kunstmann Hivatalos Facebook-Oldala

Eleinte ingyen dolgozott egy vállalatnak, ami nem volt könnyű, de úgy érzi karrierje során minden egyes megtett lépés ehhez az egy pillanathoz vezette el.

Ekkora figyelmet még sose kapott egyetlen fotója sem. Áldottnak érzi magát ezért.

A baba arca bejárta a világsajtót

A császármetszéssel született Isabeláról készült egy fotó, amin rendkívül szigorúan néz, igazi világfájdalom tükröződik az arcán. A morcos babát a kép publikálása után hamar felkapta az internet népe.

Színésznők, akik nem szégyellik terhes alakjukat és döngő lépteiket

Chloë Sevigny mellett számos színésznő gondolja úgy, hogy nem kell szégyellnie a terhessége miatt megváltozott alakját. híres terhes nők

Az önmagában is mókás képet sokan új szövegkörnyezetbe helyezték. Például az egyik kommentelő ezt fűzte a képhez: „Az arc, amit akkor vágsz, amikor meghalsz koronavírusban, és újjászületsz Kínában.” Megint más pedig ezt: „9 hónapot vártam erre?”

Isabela világrajövetelét még Ice T, a neves rapper is megosztotta. Esélyes, hogy a nagy médiafelhajtás kapóssá fogja tenni Kunstmann nevét a szülni készülő családok körében.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet