A Netflix elkaszálta Uma Thurman misztikus sorozatát

A Netflix elkaszálta az Uma Thurman fémjelezte Chambers sorozatot. Egy évad elég volt belőle a streaming-szolgáltatónak.

Még április végén debütált a Chambers (Kamrák) sorozat a Netflixen. Az Uma Thurman fémjelezte horrorsorozat azonban nem folytatódik. Az első évad, amely tízrészes, elég volt a szolgáltatónak, hogy bedarálja.

uma thurman chambers sorozat
Uma Thurman a Chambers sorozatban / Fotó: Netflix

A történet szerint egy fiatal lány, Becky LeFevre (Liliya Scarlett Reid) megkapta egy másik lány szívét. Azonban azt tapasztalta, hogy folyamatosan kezdi átvenni az elhunyt tulajdonságait.

Uma Thurman, Chloë Sevigny és Naomi Campbell is Mrs. Prada kifutójára lépett

Rajtuk kívül Kate Bosworth, Jaime King, Adwoa Aboah, Sadie Sink és Okay Kaya is látható volt a show-n, amely a párizsi Hotel Reginában kapott helyet. 15k Likes, 183 Comments – Miu Miu (@miumiu) on Instagram: “A glimpse of the best looks from the #MiuMiuCroisiere19 fashion show presented at Hotel Regina in…”

Uma Thurman a donor anyját játszotta, akit természetesen szintén megérintettek az események. Thurman kezdte elhinni, hogy a lánya valamilyen formában tovább él a szíve másba ültetése után.

chambers sorozat netflix uma thurman
A Chambers horrorsorozat sokkolta a nézőket, főleg, amikor a fotón látható halott Becky (Lilliya Scarlett Reid) jelenetét láthatták / Fotó: Netflix

Némileg érthetetlen a Netflix döntése, hiszen többen kiválónak titulálták a horrorsorozatot. Az Amed Post szerint megosztott több kommentet: számos néző arról írt, hogy egyedül nem meri nézni, de pozitívként értékeli a sorozatot.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból