Nézem Film A Netflix elkaszálta Uma Thurman misztikus sorozatát

A Netflix elkaszálta Uma Thurman misztikus sorozatát

Promóció

A Netflix elkaszálta az Uma Thurman fémjelezte Chambers sorozatot. Egy évad elég volt belőle a streaming-szolgáltatónak.

Promóció
- Advertisement -

Még április végén debütált a Chambers (Kamrák) sorozat a Netflixen. Az Uma Thurman fémjelezte horrorsorozat azonban nem folytatódik. Az első évad, amely tízrészes, elég volt a szolgáltatónak, hogy bedarálja.

Uma Thurman a Chambers sorozatban / Fotó: Netflix

A történet szerint egy fiatal lány, Becky LeFevre (Liliya Scarlett Reid) megkapta egy másik lány szívét. Azonban azt tapasztalta, hogy folyamatosan kezdi átvenni az elhunyt tulajdonságait.

Uma Thurman, Chloë Sevigny és Naomi Campbell is Mrs. Prada kifutójára lépett

Rajtuk kívül Kate Bosworth, Jaime King, Adwoa Aboah, Sadie Sink és Okay Kaya is látható volt a show-n, amely a párizsi Hotel Reginában kapott helyet. 15k Likes, 183 Comments – Miu Miu (@miumiu) on Instagram: “A glimpse of the best looks from the #MiuMiuCroisiere19 fashion show presented at Hotel Regina in…”

Uma Thurman a donor anyját játszotta, akit természetesen szintén megérintettek az események. Thurman kezdte elhinni, hogy a lánya valamilyen formában tovább él a szíve másba ültetése után.

A Chambers horrorsorozat sokkolta a nézőket, főleg, amikor a fotón látható halott Becky (Lilliya Scarlett Reid) jelenetét láthatták / Fotó: Netflix

Némileg érthetetlen a Netflix döntése, hiszen többen kiválónak titulálták a horrorsorozatot. Az Amed Post szerint megosztott több kommentet: számos néző arról írt, hogy egyedül nem meri nézni, de pozitívként értékeli a sorozatot.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3