Egy politikus nyilvánosan bocsánatot kért furcsa megjegyzései miatt, amelyeket egy fiúval kapcsolatban tett, aki meghalt, miután zaklatói szexre kényszerítették egy macskával.

A megdöbbentő incidens a 11 éves gyermek halálát okozta a múlt héten az indonéziai Nyugat-Jáván, miután a zaklatók rákényszerítették a beteges cselekedet végrehajtására. A zaklatók videóra vették az esetet, és közzétették az interneten, a kisfiú pedig vélhetően ennek hatására súlyosan depressziós lett, és nem volt hajlandó enni, ami halálához vezetett, írja a DailyStar.

A nyugat-jávai alelnök, Uu Ruzhanul Ulum  találkozott az áldozat családjával, és ezután a médiának tett nyilatkozatában azt sugallta, az egyetlen probléma a zaklatók viselkedésével az volt, hogy felvették videóra, és megosztották azt az interneten.

Amikor ennyi idősek voltunk, természetesen volt zaklatás. Még egy barátom is [paráználkodott] egy bikával Cikatomason. A szomszédom [paráználkodott] egy csirkével, amikor általános iskolás kora körül jártak. A gyerekek csak viccelődnek. Ez normális.

Uu arra is sürgette az áldozat családját, hogy a gyerekek jövője érdekében ejtsék a zaklatók elleni vádat, és ehelyett felszólította a rendőrséget, hogy járjon utána azoknak, akik segítették a videó terjedését.
A megjegyzései olyan szintű felháborodást keltettek, hogy a politikus kénytelen volt nyilvánosan bocsánatot kérni. Azt állította, hogy nem gondolta komolyan, csak arra akart utalni, hogy az ő gyerekkorában normális volt, hogy a gyerekek ugratták egymást. A rendőrség azt állítja, hogy a zaklatók közül eddig hármat azonosítottak, de büntetőeljárás még nem kezdődött meg.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet