Felháborodást váltott ki a biztonsági kamerás felvétel, amelyen egy amerikai rendőr a telefonját nézegeti az uvaldei iskolai lövöldözés közben.

A rémisztő videón – amelyet kedden, július 12-én tett közzé az Austin American Statesman – az Uvalde-i rendőr látható az iskola folyosóján, miközben reagál a május 24-i incidensre, írja a DailyStar.

Egyik kezében pisztoly volt, miközben egy rövid pillanatra megnézte a telefonja értesítéseit.
Az uvaldei rendőrség azóta is vizsgálja a lövöldözés kezelését, amely során tizenkilenc gyerek és két tanár vesztette életét. Az áldozatok családjai azt állítják, hogy a hatóságok rosszul kezelték a helyzetet, és hogy a 18 éves Salvador Ramos lövöldöző elleni fellépés késése több halálesethez vezetett.
Ramos lelőtte a nagymamáját, és súlyosan megsebesítette, mielőtt elindult az iskolába, és öt percig a levegőbe lőtt. Ezután egy AR-15 típusú puskával egy oldalbejáraton keresztül belépett az iskolába, bezárkózott két szomszédos osztályterembe, és megölte áldozatait.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

csuti kulcsar edina gwm

Csuti: Nekem nem jó, ha Edináék veszekszenek

Szabó András Csuti mondataiból arra lehet következtetni, hogy Kulcsár Edina és G.w.M kapcsolatában bőven akadnak mélypontok, viták és anyagi nehézségek is. Mindeközben az egykori házasok között béke és nyugalom honol.