Hirdetés
Kezdőlap Követem Events Elsőként hallhatod a Vad Fruttik legújabb albumát a Budapest Parkban!

Elsőként hallhatod a Vad Fruttik legújabb albumát a Budapest Parkban!

Két és fél év után, május 16-án új nagylemezt ad ki a Vad Fruttik. Szabad.vagy című albumuk dalait és természetesen legnagyobb slágereiket a Budapest Parkban hallhatjátok a május 19-i lemezbemutató koncertjükön. Vendég az Óriás zenekar lesz.

Hirdetés

A zenekar az új lemezzel ez alkalommal is hozzá tud tenni az eddig megismert Fruttik­-képhez. Likó Marcelltől, a zenekar szövegeiért is felelős frontembertől, már megszokhattuk, hogy dalaiban boncasztalra helyezi az életünk feldolgozásra váró, nehezen megfogalmazható érzéseit.

A nyolc számos Szabad.vagy című lemezen újabb határokat feszeget a zenekar erős társadalomkritikai szókimondással.

Az öttagú Vad Fruttik a hazai klubos-fesztiválos színtér egyik legsikeresebb-legkedveltebb zenekara. A Fruttik zenéje színes, több stílust keresztező, hol odalépősebb, hol finomabb, hol érzelmesebb, hol ironikusabb, gitárcentrikus, izgalmas elektronikával megtámogatott zene.

Vad Fruttik – Lehetek én is | videoklip

https://www.facebook.com/vadfruttik Információk a klipről : http://www.artvader.hu/?r=hu%2Fblog%2Flehetek_en_is Közepesen hosszú ötletelés után, április 30-n forgattuk le a klipet. Trost Ádám operatőr és Kiss Norbert Ádám az RTL Klub riportere kapta a feladatot: segítsen a zenekarnak elkészíteni legújabb videóját. Egy fényképezőgéppel, két profi objektívvel és egy derítőlappal láttunk neki.

Az együttes 2005-ben tűnt fel Szerelmes dal című számával, melyet 2006-ban követett a Vad Fruttik debütáló nagylemeze, a Rózsikámnak digitálisan. Ezen többek között olyan dalok szerepeltek, mint a Sárga zsiguli vagy a Nekem senkim sincsen, melyek komoly országos ismertséget hoztak a veszprémi zenekarnak.

Vad Fruttik / Fotó: A38 Hajó

2008-ban jött az Egy éjszaka Bohémiában, majd a Lehetek én is című számuk. 2010-ben megjelent a Fénystopposok, azt követően 2014-ben a Darabok, majd 2015-ben a nagy szakmai és közönségsikert aratott Tudom milyen. Ebben az évben Marcellel interjúkötet is készült Bunkerrajzoló címmel.

#web | #facebook | #twitter | #instagram | #spotify 

Facebook-esemény: ITT

Időpont: 2018. május 19., 18 óra

Helyszín: Budapest Park, Budapest

Jegyár: Elővételben 05.10-ig: 3.499 HUF,  Normál ár: 4.499 HUF

Jegyfoglalás: ITT

Hirdetés