Vágó Istvánt titokban búcsúztatták barátai és családtagjai egy étteremben.

Vágó István fia nyilatkozott arról, hogy bár úgy döntöttek, egyelőre nem tartanak nyilvános temetést, zárt körben elbúcsúztatták a tévést, írja168.

Bármerre néztem az étteremben, a régi barátok sztoriztak egymásnak apuról, és persze, néha kicsordult egy-egy könnycsepp, míg máskor nevetve idézték fel az emlékeket

– mesélte a kvízmester fia, hozzátéve, hogy sokan úgy gondolják, édesapja élvezte volna az estét. 

Közel száz ember jött el, akik apu halála óta próbálnak mindenben mellettünk állni. Anyunak különösen nagy segítség, hogy ott vannak mellette, hiszen elvesztette a társát, akivel 44 évig élt együtt

– magyarázta, hozzátéve, hogy természetesen neki is nagyon hiányzik az édesapja. „Negyvenhárom évesen félig árva lettem… Nehezen megmagyarázható érzés, mert hiába vagyok már felnőtt és apa magam is, azt hiszem, akkor növünk fel először igazán, amikor elvesztjük a szüleinket, vagy egyiküket. Velük együtt vesztjük el a gyermeki énünket” – magyarázta.
Vágó Péter nem akart hazudni a 6 éves fiának, ezért azonnal elmondta neki, hogy nagyapja elhunyt. Elmondása szerint a kisfiának nem érti még teljesen a halál fogalmát, de a nagymamáját azonnal támogatta a gyászban, odament hozzá, és azt mondta: „tudom, hogy meghalt a nagypapa. Igaz, nem tudom, miről van szó pontosan, de téged nagyon szeretlek”.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet