A Vaják sorozat Geraltja csak egy kis gyilkolásra vágyik karácsonykor

A Vaják című sorozat sztárja, Henry Cavill kirakott egy véres, vicces videót, amiből kiderül, hogy Geralt csupán egy kis mészárlásra vágyik az ünnepek alatt.

Nagy siker lett a sorozat

A Netflix tavaly mutatta be a nagy sikerű The Witcher, vagyis Vaják című alkotást, ami a népszerű könyveken, illetve videójátékokon alapul.

The Witcher Vajak Sorozat Henry Cavill
The Witcher (Vaják) sorozat / Fotó: Netflix

Henry Cavill alakítja benne Geralt, a morgós, káromkodós, erőszakos, de mégis igazán szerethető főhőst, a közönséget pedig egyből meghódította a sorozat különleges világa és izgalma. 

Kard általi halál

Henry Cavill megosztott egy Vajákos ünnepi poénvideót, ami arról szól, hogy Geralt mennyire rühelli a karácsonyt, és csillogó-villogó díszítések, cuki sapkák és gondosan becsomagolt ajándékok helyett sokkal jobban örülne néhány brutális összecsapásnak, ahol kedvére kaszabolhatja ellenfeleit. Geralt a Netflix grincse?

Természetesen nem finomkodtak, hiszen a digitálisan megbuherált felvételek mellett torkon szúrást, felégetést, lenyilazást, fejrobbanást és persze kard általi gyilkosságot is láthatunk.

Ez pedig Geralt karakterének lelkét melegséggel tölti el.

Kapcsolódó cikk
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email

A Vaják második évadának folytatását idén júliusban jelentette be a Netflix.

Augusztus 17-én végre folytatódott a második évad gyártása. Kristofer Hivju bejelentése teljesen felgyógyult a koronavírusból, így őt sem kell nélkülözni augusztusban. A folytatás jövőre várható.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk