Vajna Tímea végre elmegy edzeni, Magyarországon nem volt ideje

Pénteken érkezett meg Amerikába Vajna Tímea, alig egy nappal máris beszámolt egy Instagram-képpel, hogy fest.

A Nicsak, ki vagyok miatt hosszabbított

vajna timea uj parja oroksege amerika
Vajna Tímea

Vajna Tímea a műsor kedvéért hosszabbította meg magyarországi tartózkodását, de tegnap már meg is érkezett az Egyesült Államokba, ahol az amerikai állampolgárság megszerzésén fáradozik. Mivel hosszú időt tölt majd a tengerentúlon, a cicái is költöznek. Simba, a macskája már Los Angelesben van, Chanel viszont csak most csatlakozik hozzá. Így nem kell annyit utaznia, hogy például Jennifer Lopezzel szelfizzen, mint azt tette legutóbb. És ezúttal nem került úgy a magyar sajtó célkeresztjébe, mint legutóbb.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Most 18 órán keresztül megszenvedtem a cicával, mert nem lehet kivenni a szállítódobozból. Ha kiveszem és meglátja a stewardess, rám ordít és fenyeget[/perfectpullquote]

– panaszolta az Instagram-oldalán Andy Vajna özvegye. És persze egy elég merész bikiniben tette mindezt.

A cikk folytatódik a következő oldalon, lapozz a pikáns fotóért!

Otthon nem volt ideje edzeni

vajna tímea amerika instagram bikini
Vajna első posztja az Egyesült Államokból

Az Instagram-storyjában azt írta Vajna, hogy végre elmegy edzeni, ugyanis otthon [Magyarországon] nem volt ideje. Feltételezhetően épp az edzés előtti képet osztotta meg a követőivel. Ha ugyan nem tipikus, konditermes edzést nem is, de fenékmasszást beiktatott 2 évvel ezelőtt.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból