Nézem Film Jennifer Lopez és Vajna Tímea együtt fotózkodott a Golden...

Jennifer Lopez és Vajna Tímea együtt fotózkodott a Golden Globe buliján

Promóció

Úgy tűnik, Vajna Tímea ezúttal Jennifer Lopez társaságában bulizott és érezte jól magát. 

Promóció
- Advertisement -

A Hollywood Foreign Press Associationnek, azaz a Hollywoodban dolgozó külföldi sajtómunkások szervezetének Návai Anikó is tagja. A HFPA az a szervezet, amely a Golden Globe-jelölteket és -díjakat megszavazza. Návai jó viszonyt ápolt Andy Vajnával és így Vajna Tímeával is.

Köszönöm @anikonavai @hellohollywoodbol , hogy nem hagysz otthon szomorkodni és mindig elhívsz a @goldenglobes -os eseményekre- így sikerül egy kicsit kiszakadnom a terhek alól és Te is annyira szeretted Andyt és ő is Téged- még akkor is, ha nem is mondta mindig ❤️ A kép kicsit futtában készült és tényleg kancsi vagyok… ha a kamerába nézek 😂 #goldenglobes #hfpa #catch #losangeles

Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.

Mint a fenti kép leírásából kiderül, maga Nárai hívta meg az egykori filmügyi biztos özvegyét a Golden Globe egyik előbulijára, szúrta ki a 24.hu. Mint ismert, a díjra pályázó filmek stúdiói mindenféle előpartikat tartanak, ahol az HFPA-tagok találkozhatnak az esélyes filmek alkotóival és sztárjaival.

Login * Instagram

Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.

Így került kapcsolatba Jennifer Lopezzel Vajna, aki az A Wall Street pillangói filmjét népszerűsíti, már ha nem bikinire vetkőzve, mint tette azt legutóbb.

Egy nemrég összeállított toplistánkban, amelyben a legdögösebb sztriptízes filmeket rangsoroltuk, a Hustlers (A Wall Street pillangói) is előkelő helyen végzett.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3