Jennifer Lopez és Vajna Tímea együtt fotózkodott a Golden Globe buliján

Úgy tűnik, Vajna Tímea ezúttal Jennifer Lopez társaságában bulizott és érezte jól magát. 

A Hollywood Foreign Press Associationnek, azaz a Hollywoodban dolgozó külföldi sajtómunkások szervezetének Návai Anikó is tagja. A HFPA az a szervezet, amely a Golden Globe-jelölteket és -díjakat megszavazza. Návai jó viszonyt ápolt Andy Vajnával és így Vajna Tímeával is.

Becoming a first-time grandma is a special milestone and the Beaumont, Trenton team didn’t let the COVID surge in June keep this grandma from seeing her grandchild, Jackson. Our security team pointed out which room he was in and his mom and Dr. Angelique Ellison helped grandma get her first glimpse of the new baby boy! #BeaumontHealth #newborn #grandma #firsttimegrandma #commitment #COVID19 #TrentonMI #obgyn

No Description

Mint a fenti kép leírásából kiderül, maga Nárai hívta meg az egykori filmügyi biztos özvegyét a Golden Globe egyik előbulijára, szúrta ki a 24.hu. Mint ismert, a díjra pályázó filmek stúdiói mindenféle előpartikat tartanak, ahol az HFPA-tagok találkozhatnak az esélyes filmek alkotóival és sztárjaival.

We are all #hustlers @jlo @anikonavai @hellohollywoodbol @hustlersmovie #jlo #hfpa #hustlersmovie

No Description

Így került kapcsolatba Jennifer Lopezzel Vajna, aki az A Wall Street pillangói filmjét népszerűsíti, már ha nem bikinire vetkőzve, mint tette azt legutóbb.

Egy nemrég összeállított toplistánkban, amelyben a legdögösebb sztriptízes filmeket rangsoroltuk, a Hustlers (A Wall Street pillangói) is előkelő helyen végzett.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból