Úgy tűnik, Vajna Tímea ezúttal Jennifer Lopez társaságában bulizott és érezte jól magát. 

A Hollywood Foreign Press Associationnek, azaz a Hollywoodban dolgozó külföldi sajtómunkások szervezetének Návai Anikó is tagja. A HFPA az a szervezet, amely a Golden Globe-jelölteket és -díjakat megszavazza. Návai jó viszonyt ápolt Andy Vajnával és így Vajna Tímeával is.

Köszönöm @anikonavai @hellohollywoodbol , hogy nem hagysz otthon szomorkodni és mindig elhívsz a @goldenglobes -os eseményekre- így sikerül egy kicsit kiszakadnom a terhek alól és Te is annyira szeretted Andyt és ő is Téged- még akkor is, ha nem is mondta mindig ❤️ A kép kicsit futtában készült és tényleg kancsi vagyok… ha a kamerába nézek 😂 #goldenglobes #hfpa #catch #losangeles

6,565 Likes, 82 Comments – Timea Vajna (@timeavajna) on Instagram: “Köszönöm @anikonavai @hellohollywoodbol , hogy nem hagysz otthon szomorkodni és mindig elhívsz a…”

Mint a fenti kép leírásából kiderül, maga Nárai hívta meg az egykori filmügyi biztos özvegyét a Golden Globe egyik előbulijára, szúrta ki a 24.hu. Mint ismert, a díjra pályázó filmek stúdiói mindenféle előpartikat tartanak, ahol az HFPA-tagok találkozhatnak az esélyes filmek alkotóival és sztárjaival.

We are all #hustlers @jlo @anikonavai @hellohollywoodbol @hustlersmovie #jlo #hfpa #hustlersmovie

16.2k Likes, 154 Comments – Timea Vajna (@timeavajna) on Instagram: “We are all #hustlers @jlo @anikonavai @hellohollywoodbol @hustlersmovie #jlo #hfpa #hustlersmovie”

Így került kapcsolatba Jennifer Lopezzel Vajna, aki az A Wall Street pillangói filmjét népszerűsíti, már ha nem bikinire vetkőzve, mint tette azt legutóbb.

Egy nemrég összeállított toplistánkban, amelyben a legdögösebb sztriptízes filmeket rangsoroltuk, a Hustlers (A Wall Street pillangói) is előkelő helyen végzett.