Vajna Tímea közösségi oldalán számolt be arról, hogy karácsony után vetélése volt.

Vajna Tímeánál ismét petesejt-leszívást végeztek, és korlátozott ideig elérhető Instagram-történetében mesélt a teherbeeséssel kapcsolatos nehézségeiről, hogy erőt adjon azoknak, akik hasonló problémákkal küzdenek, írja24.hu.

Valószínűleg, ha tudtam volna fiatalon gyereket szülni, és nem 40 felett kapkodni, akkor minden más lett volna és egyszerűbb, de hát így hozta az élet…

“Ezért minden hölgynek azt tanácsolom, hogy 35 éves kora előtt fagyassza le a petesejtjeit biztonságképp, mert ki tudja, hogyan alakul a párkapcsolata, munkája, élete. Ha nekem is javasolta volna valaki, akkor valószínűleg nem itt lennék, és nem mennék keresztül ennyi küzdelmen, fájdalmon és lelki megterhelésen. De mi, nők igazi harcosok vagyunk!” – írta, majd megerősítette, hogy nemrég vetélése volt.

Karácsony után, 7,5 hetesen elveszítettem a kisbabámat. Pedig természetesen sikerült. Annyira boldog voltam, nőtt a hasam és gyerekruhákat nézegettem (...) A vetélés iszonyatos fájdalmakkal és görcsökkel járt, nem beszélve a lelki fájdalmakról

– vallotta be, hozzátéve, hogy már augusztusban kialakította a gyerekszobát az első beültetéskor, de az sem volt sikeres.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet