Andy Vajna özvegye, Palácsik Tímea hosszú idő után megszabadult az eredetileg kékszínű, majd mattfeketére fóliázott Lamborghini Huracán LP610-4 Spydertől.

Sokáig volt eladó

Tavaly márciusban kezdte el árulni Vajna Tímea a Lamborghinijét Instagram-oldalán. Elég rendhagyó módja ez egy használt autó eladásának, árat, állapotot nem ír a tulajdonos, csak annyit kér, hogy privát üzenetben keressék az érdeklődők. Sokáig nem talált gazdára a 80 millió forintért kikiáltott autó, de nemrég elkelt.

Vajna Timea Lamborgini Elado
/ Fotó: Vajna Tímea Instagram-Oldala

Az autó pontos típusa Lamborghini Huracán Spyder, az utasülések mögött pedig egy 5,2 literes V10-es szívómotor dübörög a maga 610 lóerejével. Csupán egy szemvillanásnyi idő, 3,4 másodperc kell a százas tempóhoz, 10,2 alatt pedig a 200 km/óra is megvan, a végsebessége pedig 324 km/óra.

Nem vitte Amerikába az autót magával

Nem volt értelme megtartania, hiszen tudta, ha Amerikába költözik, kár lenne Budapesten parkoltatni.

https://www.instagram.com/p/Bz-C0GHADeN/

Csak egy nagyon szűk réteg engedheti meg magának ezt a szupersportautót, akinek pedig ennyi pénze van, az inkább szalonban veszi meg.

Jennifer Lopez és Vajna Tímea együtt fotózkodott a Golden Globe buliján

A Hollywood Foreign Press Associationnek, azaz a Hollywoodban dolgozó külföldi sajtómunkások szervezetének Návai Anikó is tagja. A HFPA az a szervezet, amely a Golden Globe-jelölteket és -díjakat megszavazza. Návai jó viszonyt ápolt Andy Vajnával és így Vajna Tímeá val is. Welcome back to Instagram.

Jelenleg azonban már Budapest utcáin flangál vele egy férfi, aki állítólag 80 millió forintot adott az autóért. Időközben Andy Vajna özvegye a Mr. Funk nevű fánkozóját bezárta.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet