Az RTL bejelentette, hogy átalakítják a Reggeli műsorát, ennek keretében pedig nem hosszabbítják meg a szerződésüket Járai Mátéval.

Lakatos Márkhoz hasonlóan Járai Máté is távozik az RTL Reggeli műsorvezetői közül, írjaBlikk. “özel két év után Járai Máté búcsúzik a Reggeli csapatától. Ez idő alatt munkájával és személyiségével megkerülhetetlenül járult hozzá a műsor sikereihez. A Reggeli című műsor folyamatosan frissül és változik, januártól ehhez vadonatúj struktúra társult” – írta a csatorna.

A műsor hosszabb távú stratégiájának része, hogy új arcoknak, az eddigiektől eltérő nézőpontoknak és műsorvezetőknek adjon teret és lehetőséget. Ennek jegyében búcsúzik a szerkesztőség a közkedvelt színésztől.

“Máté eredeti személyiségére és színes egyéniségére továbbra is számít az RTL és a Reggeli, de immár nem műsorvezetőként, hanem visszatérő, mindig szívesen látott vendégként. Az RTL és a Reggeli teljes stábja sok sikert kíván Járai Máténak, és ezúton köszöni meg, hogy a Reggeli család tagja volt és marad is.” 

A bejelentésre a színész is reagált közösségi oldalán: “Ígértem Nektek, hogy nem csak az örömökről, hanem a nehezebb, kemény időszakokról is beszámolok majd. Egy újabb hullámvölgy az életemben: nem hosszabbít velem szerződést a Reggeli, nem láthattok többet reggelente a műsorban” – kezdte bejegyzését.

Fáj, hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem, szerettem nagyon azokat a hajnalokat, a beszélgetéseket...ennyi volt Járai Máté reggelis műsorvezetése: 120 adás, ugyanennyi hajnali 4-es ébredés, többszáz beszélgetés, könnyek és nevetés!

“Mindig mondom, az élet egy Ki-nevet-a-végén, most kiütöttek, de ha 6-ost dobok újra játékban leszek, csak kérlek drukkoljatok, hogy ne maradjak ki túl sok körből! Ölelés” – írta a színész.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet